Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Groove Street Families / Re: [GsF]Anunturi/Announcements
« Last post by Badboy.UndeadArmy™ on Yesterday at 22:05:38 »
Hi guys !

Like a result of Kenton's suggestion , the Blacklist has been reset, now those players who were on the list, can apply for joining GsF again. Also, from now, all the players added to the blacklist will have a 30 days cooldown. After then, they can join our gang again.
2
IT / Re: Bateriile din viitoarele telefoane ar putea fi mai mari cu 400%
« Last post by ActiON_ on Yesterday at 17:18:32 »
Super! :D Tehnologia evoluează.
3


[Skilled News] Bateriile din viitoarele telefoane ar putea fi mai mari cu 400% [Skilled News]

iOS sau Android, una sau două camere, senzor de amprentă pe spate sau în față. Sunt destul de multe lucruri la smartphone-uri cu care nu suntem cu toții de acord. Totuși, un lucru pe care l-am dori cu toții ar fi o baterie mai mare și mai eficientă.

În fiecare an căutăm ca noile modele de vârf de la producători să aibă baterii cu o capacitate mai mare și care să fie mai eficiente. Ca să fim cinstiți, bateriile au devenit de-a lungul anilor din ce în ce mai încăpătoare, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori.

Asta s-ar putea schimba curând deoarece o echipă de oameni de știință norvegieni au găsit o metodă care ar putea capacitatea bateriilor actuale de patru ori.

Secretul? Siliciul. Este cunoscut faptul că acest element chimic este util în crearea bateriilor. Problema cu siliciul este că tinde să se extindă cu până la 400%. Această umflare a baterialului face ca bateria să se degradeze mult mai repede decât celulele pe bază de grafit.

Norvegienii au găsit o metodă de îmbinare a grafitului cu siliciul pentru a face bateriile să aibă o capacitate mai mare fără să se degradeze asa de repede. Asta ar putea duce la telefoane cu baterii cu o mai mare autonomie, dar aceste baterii ar putea fi folosite și la mașini electrice, laptop-uri și așa mai departe.

O companie numită Kjeller Innovation lucrează deja la comercializarea tehnologiei și se află în discuții cu mai mulți parteneri pentru a începe testarea bateriilor hibrid.

Kjeller Innovation nu este singura companie care încearcă să optimizeze bateriile litiu-ion. Însă aceasta este prima implementare de succes al celulelor de siliciu în baterii.

În cursă se află mai mulți jucători, iar cel care va trece primul linia de finish sigur va avea de câștigat miliarde de dolari.Sursa: playtech.ro
4
Mie nu-mi vine sa cred cati bani pot exista in fotbal ..
Eu unul zic ca va ridica Juventus cu mai mult.  Daca FC Barcelona il cumpara, era rupere, fiind si Messi, Neymar si multi altii. Ar fii fost misto sa vad ca FC Barcelona l-a cumparat pe Ronaldo :))

EDIT: Ronaldo a fost vandut cu 200.000.000 euro, 100.000.000 euro au dat inainte iar 100.000.000 euro vor da dupa un an sau mai putin, asa am auzit la TV.
5
Fotbal/Football/Soccer / Re: FRANCE WINS FIFA WORLD CUP 2018 - RUSSIA
« Last post by Kenton on 15 July 2018, 21:20:43 »
Congrats for France! I didn't watch the match, beacuse I don't care about World Cup. :))
Sorry for my bad english. :D

Don't worry my English is bad xD
And yes, France won :V Most of you want Croitia won like mr Stuntman :P At least, it was a good final
6
Fotbal/Football/Soccer / Re: FRANCE WINS FIFA WORLD CUP 2018 - RUSSIA
« Last post by ActiON_ on 15 July 2018, 21:12:24 »
Congrats for France! I didn't watch the match, beacuse I don't care about World Cup. :))
Sorry for my bad english. :D
7
Maybe next time, if you post here, You'll use the model and eventually post from a news website an entire article.Well , I didn't like France in this match neither. Croatia played more as a team.  An incredibly stupid own goal from a free kick, that didn't even was. A penalty kick that can be justified. France - 90 % Defence, 10 % Attack. That was bothering me a lot.

So ...
France - Won the match
Croatia - Won our hearts

Croatia deserved more than that.

 Peace .
8
Groove Street Families / Re: [GsF]Sugestii/Suggestions
« Last post by Badboy.UndeadArmy™ on 15 July 2018, 20:53:23 »
Nick: Kenton_
Your gang rank: Co Leader
Suggestion:Creat a topic which we can be make an unblacklist topic,this topic can remove  players in blacklist
This is the format


Code: [Select]
Nick:
Old gang rank:
Why you want to be in un-blacklisted:


What do you think Badboy.UndeadArmy ;)

Well, It's not a bad idea, but think a little bit. Once you betrayed the gang ( that's why you were blacklisted ) , Why do you want to come back?  So ...  I'll think a a little bit about this suggestion and I will apply it, maybe in another form.

Thank you !EDIT: Suggestion :accepted:

I'll add a cooldown for each blacklisted member. So , if you were added to the blacklist, you will be unable to join for a month in Groove Street Families ! Also, the blacklist has been reseted. Thank's again, for your suggestion, Kenton !

9
Fotbal/Football/Soccer / FRANCE WINS FIFA WORLD CUP 2018 - RUSSIA
« Last post by ^ScroLL^ on 15 July 2018, 20:52:56 »


NO COMMENT ! FRANCE WINS THE FIFA WORLD CUP 2018 !!! HUGE CONGRATULATION TO THE CHAMPIONS  :D
10
„Chestia” asta e de mulți ani pe forum. Nu e ceva nou. ;)
Asta e cam offtopic.

Daca ajungea in finala, Belgia avea sanse mari s-o bata si pe Franta. Totusi, este un loc 3 foarte meritat.
Pages: [1] 2 3 ... 10