Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Discussions / Re: TW Test Guide
« Last post by [SG]Ultimate on Yesterday at 20:39:31 »
Thanks for helping the admins, I used some of these programs to test before but there are few ones that are new to me.Thanks for creating this topic Stradi.Respect!
2
Discussions / Re: TW Test Guide
« Last post by DanieI on Yesterday at 16:14:30 »
Thank you for your post, I really needed something like this, I will take a look at those programs this evening.
 +1 Reputation Point :-)/\:-)
3
Gangs / Re: Gangs: Leader Request
« Last post by $arpe on Yesterday at 15:40:19 »
Account ID:11.815
Nickname: $arpe
Age: 23
Gang:Las Venturas Mafia
Images: https://imgur.com/a/WaJRZ
4
Reports / Re: Reclamatie [wT]sensi
« Last post by IstuntmanI on Yesterday at 15:24:26 »
sensi joaca foarte mult pe servere speciale de DM. GZS-ul nu este singurul server de SA-MP, realizezi asta, da ? Daca esti admin aici nu inseamna ca esti cel mai bun la deathmatch.

Se poate sa nu mai faceti atatea raportari gresite si inutile ?

:respins:
5
Reports / Re: Reclamatie [wT]sensi
« Last post by Hoodini.icsde on Yesterday at 15:21:34 »
:contra:

Nu il vad sa foloseasca aimbot in poza. :v

Apropo , data viitoare ai grija cum si cand faci poza , ca ti-se vede adminul in chat. XD
6
Reports / Re: Reclamatie [wT]sensi
« Last post by SkyLine. on Yesterday at 15:15:46 »
:contra: din start. Motive :

1. Ce dracu importanta are [wT]-ul ala? Sensi a zis ca este un nume de clan, wu-Thang. Nu vad nici un fel de reclama. + ca nu am vazut pe nimeni pe server sa zica ceva de asta, in afara de tine. Deci motivul asta cum ca are nume "de server" nu se mai pune

2. Are aimbot ca te face pe tine la deagle? Serios? Singurul care-i face fata la deagle este sarpe. Si pe sarpe il stii cat de bun e la DM. Deci, daca-l face sarpe, atunci e clar ca nu are aimbot. In schimb, este mult mai bun decat restul jucatorilor. Si asta doar la deagle, la asta are experienta.

Reclamatie inutila
7
Discussions / Re: TW Test Guide
« Last post by [SG]SeBBy on Yesterday at 15:12:02 »
Multumim foarte mult Stradivarius. Este un topic foarte util si asa adminii vor invata. Multumim !
8
Reports / Re: Reclamatie [wT]sensi
« Last post by Tiger on Yesterday at 15:11:16 »
La /ddz ne rupe pe toti. Chiar si pe admini! eu zic ca are hack de nici sistemul nu il descopera! foarte enervant tipul! eu sunt  cu reclamatie. Cred ca are aimbot! suta la suta are! Dar nimeni nu poate sa vada! enervant! sper sa i-a ban.Plus ca SkyLine si cu DanieL au zis ca numele vine de la alt server adica wT!
9
Reports / Re: Reclamatie [wT]sensi
« Last post by [SG]SeBBy on Yesterday at 15:09:12 »
Complet :contra: . De ce? "wT" nu vine de la nici un server. Si sensi este doar foarte bun si pe voi astia de-l acuzati de aim, va mananca invidia.
10
Discussions / TW Test Guide
« Last post by STRADIVARIUS on Yesterday at 15:06:08 »
For english read at the bottom.

Salut baieti, am citit astazi un topic in care se discuta problema cu testele TW. Toata lumea vrea sa faca teste acum, dar nimeni nu stie cum se fac sau ce programe trebuiesc si ma tot trezesc din cand in cand cu mesaje pe facebook daca pot face eu ( ceea ce nu pot, nu vreau si nici nu am chef deci nu mai insistati).
Insa pentru asta fac topicul acesta, vreau sa va pun la dispozitie uneltele pe care eu le foloseam la teste si sunt 100% sigur ca functioneaza si nu au virusi sau alte prostii si sa le puteti folosii atunci cand credeti ca este nevoie fara acordul lui stuntman, deoarece frica lui este ca nu veti sti ce sa faceti sau ca veti face prostii prin calculatorul playerilor.

Vreau sa va spun ca este foarte simplu, majoritatea programelor fac exact ceea ce spune si numele si mai jos va voi da o lista cu aceste programe cat si o scurta descriere despre fiecare:

Last Activity - veti putea vedea orice fel de programe deschise in ultimul timp si puteti da si "search" daca aveti deja in minte un program specific pe care vreti sa-l cautati (puteti vedea ce a deschis si acum 3 luni, nu stiu exact cat de mult poti vedea in trecut).

Recent Files View - este asemanator cu Last Activity numai ca veti vedea ultimele fisiere deschise, nu programe.

USB Deview - iti arata toate stick-urile USB care sunt conectate la calculator in prezent cat si cele care au fost conectate in trecut.

WinPrefetchView - arata toate fisierele care au fost folosite de un program specific (precum gta_sa).

Disk Investigator - cu acest tool vei putea gasii fisiere care au fost in trecut pe PC cat si fisiere RAW si chiar conversatii bazate pe un anumit subiect cum ar fi aimbot.cs sa zicem.

Everything - asa cum zice si titlul puteti cauta ceva anume cum ar fi renk0.exe iar programul va cauta peste tot in PC dupa el.

OsForensics - sau osf pe scurt este un multi tool care contine cam toate programele de mai sus inclusiv last activity, recent files view, search for deleted files si multe altele.

Recuva - se foloseste pentru a restaura fisiere sterse.


Cam asta este tot, sper sa va fie de ajutor si sa le folositi cat mai corect. Daca uitati ce face un program majoritatea au un fisier readme.txt in folder care descriu programul. Pentru nelamuriri ma mai puteti intreba ocazional pe forum sau pe facebook, dar nu va faceti un obicei....v-am pus la dispozitie tot ce aveti nevoie.

Va recomand sa testati programele pe propriul calculator inainte de a incepe sa le folositi pe alti playeri pentru a va obisnuii cu ele si sa va dati seama cum functioneaza.


For english administrators you have a readme.txt file for some of the programs that has a small description (in english oc). For the programs that don't have a readme file you have the tutorial wich is in english.

I recommend you to test this programs on your own PC before starting to test other players to learn how to use them.

I hope stuntman will give his permission and let administrators use them once they got the hang of it.

Good luck !


Download:

Google Drive
Mega
MediaShare
Pages: [1] 2 3 ... 10