Author Topic:  Help Me.  (Read 249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Europe_

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
  • Reputation: 0
  • Gender: Male
  • SG Member
  • Real Name: Andrei
  • Steam ID: nU CuNNosc.
Help Me.
« on: 21 April 2017, 20:07:21 »
Azi la ora 20:00 am incercat sa intru pe server sa joc si am primit aceasta eroare: http://imgur.com/UTENj8g ,ma puteti ajuta cumva??
« Last Edit: 04 May 2017, 20:16:42 by IstuntmanI »



Offline [SG]Ultimate

  • Full Member
  • *
  • Posts: 202
  • Reputation: 8
  • Gender: Male
  • Advanced VIP - GZS Player
  • Real Name: Im Gjeku :V
  • Steam ID: $krilleX_IcsdE
Re: Help Me.
« Reply #1 on: 22 April 2017, 07:41:29 »
Ur image is not uploaded on imgur I think try upload it again. '+_+
« Last Edit: 22 April 2017, 07:42:01 by [VLA]Crusher »

Online SkyLine.

  • Senior
  • *
  • Posts: 456
  • Reputation: 10
  • Gender: Male
  • Premium VIP
  • Real Name: Alex
Re: Help Me.
« Reply #2 on: 22 April 2017, 08:26:46 »
Da-i reupload, ca nu merge



Offline EleTr0[X]™

  • Full Member
  • *
  • Posts: 118
  • Reputation: 0
  • Gender: Male
  • Real Name: Theodor-Paraschiv
Re: Help Me.
« Reply #3 on: 22 April 2017, 10:34:00 »
Ba da, merge, a pus acel 'ma' din greseala: https://m.imgur.com/UTENj8g .
În legătură cu acea eroare, încearcă sa downloadezi versiunea 1.0 a GTA SA, nu pot posta link, dar poți căuta pe google: gta san andreas hoodlum. După ce ai downloadat, plasezi executabilul .exe în folderul principal GTA San Andreas, daca nu ai inteles ceva, da-mi in PM.



Online Europe_

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
  • Reputation: 0
  • Gender: Male
  • SG Member
  • Real Name: Andrei
  • Steam ID: nU CuNNosc.
Re: Help Me.
« Reply #4 on: 22 April 2017, 10:48:58 »
Eletrox,ceea ce ai spus tu am facut aseara si tot acea eroare mi-o da



Online [SG]SeBBy

  • Full Member
  • *
  • Posts: 109
  • Reputation: 2
  • Gender: Male
  • Moderator & Premium VIP
  • Real Name: Nush_XD
  • Steam ID: SebiCLCS
Re: Help Me.
« Reply #5 on: 22 April 2017, 20:44:37 »
Mai bine incearca sa reinstalezi GTA-ul.

Offline Vinnie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 48
  • Reputation: 1
  • Gender: Male
  • I am perfect.
  • Real Name: Ionis
Re: Help Me.
« Reply #6 on: 04 May 2017, 15:50:47 »
Am un singur cuvant


PATCH
Orange Grove Famillies

Offline [SG]Ultimate

  • Full Member
  • *
  • Posts: 202
  • Reputation: 8
  • Gender: Male
  • Advanced VIP - GZS Player
  • Real Name: Im Gjeku :V
  • Steam ID: $krilleX_IcsdE
Re: Help Me.
« Reply #7 on: 04 May 2017, 17:02:44 »
Yea I will suggest this to tbl somebody bcs this happened to him too. Thanks  o:-)

Offline IstuntmanI

  • GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Posts: 14830
  • Reputation: 47
  • Gender: Male
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Help Me.
« Reply #8 on: 04 May 2017, 20:15:16 »
SA-MP-ul functioneaza doar pe versiunea 1.0 a GTA:SA-ului. Cum a spus si Eletr0, banuiala mea principala era ca n-ai versiunea 1.0 a jocului. Este posibil sa n-o ai pe aceea.

SA-MP contine integrat in el un Stream Memory Fix (acesta fixeaza memoria alocata pentru joc, fara acest fix jocul mi se pare ca aloca vreo 256-512mb RAM, ceea ce este insuficient daca ai moduri de texturi si modele mai detaliate, iar asta face ca jocul sa nu rendeze corect toate obiectele). Dar totusi, este posibil ca tu sa ai un Stream Memory Fix aditional (deci in total ai doua: unul din SA:MP, integrat, iar altul luat de tine de pe internet). Cauta in folderul GTA:SA-ului tau un fisier cu un nume asemanator si sterge-l. Acel mod aditional poate avea un bug si poate detecta ca jocul tau nu are versiunea 1.0 (putin probabil sa fie un astfel de bug, dar nu este exclus). De preferat ar fi sa dezinstalezi jocul, sa stergi tot ce ramane in folder, iar apoi sa-l reinstalezi iarasi, intr-un folder diferit, in alta locatie (sa fii sigur ca n-apar alte probleme pe viitor).

Altceva nu are ce sa fie. Asigura-te ca ai versiunea 1.0 a jocului si ca n-ai nici un fisier pentru Stream Memory Fix. Daca ai Cleo, verifica si in folderul sau. Pentru a da downgrade jocului de la o versiune mai noua (2.0, 1.1 si ce versiuni o mai avea) la 1.0 poti folosi un "GTA:SA Downgrader Patch", poti cauta pe Google.

Ti-am enumerat toate cauzele posibile si rezolvarile.

:topicclosed:
« Last Edit: 04 May 2017, 20:16:29 by IstuntmanI »