Author Topic:  [TUT] Cea mai buna husa de protectie pentru telefon, Spigen Neo Hybrid  (Read 650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ActiON_

  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 3187
  • Reputation: 17
  • Gender: Male
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Nume Tutorial: Cea mai buna husa de protectie pentru telefon, Spigen Neo Hybrid

Descriere:

Cea mai buna husa de protectie pentru telefon

Din punctul meu de vedere, Spigen Neo Hybrid este cea mai buna husa pentru telefon, pentru ca oferă un echilibru bun intre aspect și protecție.

Ce trebuie sa cautam la o husa pentru telefon?

Depinde de utilizator, în funcție de prioritățile fiecăruia. Pentru unii mai important este aspectul, iar pentru alții mai importanta este protecția. Am văzut și multe „protecții” pentru telefon, care de fapt sunt niște colante, care nu oferă niciun fel de protecție la impact, ci doar o schimbare de look.

Feriți-vă de husele transparente!

Este a nu știu cata oara, când îmi iau teapa cu husele transparente. Acestea se îngălbenesc și arata extrem de urat după vreo 1-2 luni de folosire. Indiferent ce spune producătorul (ca nu s-ar ingalbenii) sa nu credeți. Dacă vreți neapărat transparenta, alegeți o carcasa cu tenta de gri sau alta culoare, care va masca îngălbenirea. Zici c-ai scapăt telefonul în vasul de WC…

Modelul Spigen Neo Hybrid

Spigen are în oferta mai multe tipuri de huse. Modelul prezentat de mine în tutorial este Neo Hybrid și este format din doua parți. Prima parte este o husa din TPU (material semi flexibil), peste care vine aplicata o rama rigida. In final husa va sta foarte strâns pe telefon și va oferi acestuia o protecție foarte buna și un aspect deosebit.

Pentru ce modele de telefon fabrica Spigen?

In general sunt Spigen nu face huse pentru orice telefon de pe planeta. O sa găsim huse Spigen pentru brandurile populare (Apple, Samsung, LG, HTC, Sony, etc) și unele modele populare. De exemplu pentru brandul Oneplus, se găsesc huse doar pentru Oneplus 3.

Prețul pe site-ul Spigen este cam piperat

NU cumpărați de pe site-ul oficial, unde prețul este mai mare din considerente de marketing. Pe Amazon se găsesc husele mult mai ieftine. Eu am plătit 14 euro cu tot cu transport (linkul este mai jos), ier pe site-ul oficial Spigen modelul Neo Hybrid este 35 de dolari.

Download: -

Autor: Cristian Cismaru

Sursa (Link-ul oficial): Videotutorial

Tutorialul:Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!