Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Unban applications / Re: Cerere Unban
« Last post by SkyLine. on Today at 17:44:08 »
Banul a fost mutat pe serial si nu a fost verificat /oaka cum trebuie ,acum poti intra

Oaka-ul a fost verificat cum trebuie, eu imi asum responsabilitatea pentru asta, i-am spus lui Minion sa mute toate banurile lui Lawb pe Serial ca sa-l impiedicam o vreme sa mai intre pe server, poate se linisteste. Eu personal sunt constient de consecintele acestui serial, dar in cazurile acestea, trebuie sa-mi asum niste riscuri
2
Unban applications / Re: Cerere Unban
« Last post by MinioNN. on Today at 14:34:43 »
Am schimbat inapoi.
Acum poti intra, scuze. Era un hacker ce tot facea ban evade.
Am verificat si oaka si l-am vazut acolo, am pus pana se linistea cel cu ban evade dar sper ca s-a linistit, nu ai facut tu o problema. Daca te uitai la numele banului, era diferit cu al tau.
3
Unban applications / Re: Cerere Unban
« Last post by $arpe on Today at 09:19:45 »
Banul a fost mutat pe serial si nu a fost verificat /oaka cum trebuie ,acum poti intra
4
Unban applications / Cerere Unban
« Last post by Kiwi_ on Today at 07:24:53 »
Nickname: Kiwi_
Ban photo: https://imgur.com/llezdio
Additional informations: Nu stiu cum si cand s-a intamplat asta dar cand am vazut acest BAN,pur si simplu am ramas socat.


EDIT: https://imgur.com/NaI0Uwz  NU SE POATE ASA CEVA!!!
5
Wow, frumos eveniment.
6
Gangs / Re: Cerere Demote
« Last post by Badboy.UndeadArmy™ on Yesterday at 23:22:26 »
Puteai sa ii zici chestia asta lui stuntman in PM , nu era nevoie de un topic.

Btw, sunt de acord cu acest demote. Aladeen e extrem de inactiv, tu meriti acest rank mai mult ca el. Sper , ca stuntman sa procedeze corect in luarea acestei decizii si sa iti dea sansa de a deveni lider Las Venturas Mafia. Bafta !
7
Gangs / Cerere Demote
« Last post by $zeBas on Yesterday at 22:33:57 »
Salutari !  Fac acest topic pentru ca vreau ca playerul : [LvM]Aladeen in gangul: Las Venturas Mafia [ID6] cu rankul de Leader sa primeasca demote pentru inactivitatea sa si pentru ca nu se ocupa de gang. Va multumesc pentru intelegere ! :)
8
Într-adevăr, un update WOW de la Instagram... :/

Între timp s-au ocupat să transforme Instagramul în Sarhahah și Facebook.
9


[Skilled News] În sfârșit, Instagram te lasă să-ți filtrezi urmăritorii după bunul plac [Skilled News]

Dacă ai un profil public de Instagram, nu ai foarte multe opțiuni referitoare la filtrarea oamenilor cu care interacționezi pe platformă. Situația se va remedia în curând.

Instagram are câteva similarități cu Twitter și câteva cu Facebook. Dacă optezi pentru menținerea profilului tău ca fiind public, oricine din această lume te poate găsi, îți poate vedea toate postările, te poate urmări și îți poate da un like sau comentariu.

În momentul în care ai un cont privat, opțiunile pe care le ai la dispoziție sunt foarte apropiate de cele pe care ți le pune Facebook la dispoziție în cazul unei pagini cu prieteni. Câștigi dreptul să accepți doar anumiți urmăritori și, în cazul în care te supără cineva, îl poți bloca cu ușurință pentru totdeauna.

Printr-o actualizare care momentan se află în stadiu de test, cei de la Instagram vor să combine părți bune din profilul public și cel privat. În loc să renunți la expunerea oferită de un profil public pentru a scăpa de anumite persoane, în curând, nu vei mai fi nevoit să alegi.

În schimb, chiar și cu un profil public, vei putea elima urmăritori după bunul plac. Este însă important de reținut că respectivul gest nu se va reflecta în nici un fel de notificare pentru persoana pe care ai tăiat-o de la Followers. Sistemul este similar cu cel adoptat de multe alte rețele de socializare când vine vorba de blocare unei persoane.

Momentan, nu avem încă o estimare vizavi de momentul în care respectiva funcție va intra în vigoare, dar beneficiile ei sunt evidente. În definitiv, poate nu vrei un fost prieten sau fostă prietenă să te asalteze cu like-uri sau comentarii, pentru a provoca dezbateri inutile în actuala ta relație.  Indiferent de motive însă, vei avea măcar confortul psihologic că, deși toată lumea îți va putea vedea postările publice, va exista o listă de persoane definite de tine care nu pot interacționa cu ele și nu-ți pot lăsa comentarii jenante.Sursa: playtech.ro 
10
Gangs / Re: Gangs: Leader Request
« Last post by $zeBas on 18 July 2018, 20:08:04 »
Account ID: 55530
Nickname: $zebas
Age: 13
Gang: Las Venturas Mafia. ID 6
Images: https://imgur.com/a/BKxv9bc
Pages: [1] 2 3 ... 10