Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Reports / Re: Report Admin : Heisenberg + Unban Request
« Last post by SouL_ on Yesterday at 08:05:06 »
Mda , nici nu trebuie sa răspund. Ai zis singur că ai avut hack-uri , ai spus numele lor ..ce mai vrei ?"As fi lăsat aici o poza cu hack urile dar nu mere să fac ss" practic tu și acum le ții, bravo. Eu nici o data nu fac teste când mă bate cineva la sawn și multe aberații zise de tine. Întâi de toate mă consult cu adminii , poate și lor li se pare suspect :-?. Deși șarpe mă bătea timp de 1 an la sawn , n-am avut intenția nici o data sa ii fac teste , i-am făcut la cererea unui player care tot îmi zicea că pare suspect.
Nu o să mă complic cu multe reply-uri la cererea ta , n-are rost.
2
Reports / Re: Report Admin : Heisenberg + Unban Request
« Last post by Andrei_oVeR on 20 May 2018, 22:26:41 »
okkkkkkkkkkkkkk, o sa dau reset la laptop +  o sa am alt cont de google vedeti voi ca la fel de bun o sa fiu :V
3
Reports / Re: Report Admin : Heisenberg + Unban Request
« Last post by MinioNN. on 20 May 2018, 22:05:31 »
Nu stiu care a fost cauza si cum s-a intamplat, dar tu trageai foarte ciudat.. inainte nu trageai asa, am crezut ca este de la lagul meu dar si altii au observat lucrul asta, acum nu stiu daca ai invatat tu dm dar ma indoiesc in timpul asta scurt.. heis trebuie sa lase dovezi cu hack-urile de cand este si sa tina cont cand a facut ultimul test tw, sa-si dea seama daca a fost atunci luat sau dupa test.. nu stiu cum e cu astea , voi stiti.. cert e ca trageai suspect si mi s-a parut ciudat. ai mai avut hack-uri, de asta te-am si suspectat mai mult, ca nu trageai deloc cum trageai inainte, mna.. nu stiu, oricum trebuia sa ti le stergi tu, daca nu voiai probleme.
4
Reports / Re: Report Admin : Heisenberg + Unban Request
« Last post by $arpe on 20 May 2018, 22:03:37 »
Ma Branzica ,eu am inteles ca de fapt jucatorii s-au plans din nou de tine ,ai fost verificat si ti s-au gasit iar ,eu cred ca tu iti cauti motiv si nu stii cum sa scapi de ban ,ce treaba crezi ca are el cu tn ? si eu am fost certat cu el dar nu a avut nici o importanta ,omu a verificat ,nu a gasit ,aia a fost ,deci nu te cred ca esti nevinovat si vezi doamne ti-a inscenat ma boss ca are el ceva cu tine ,LA TINE IN PC TU TREBUIE SA ITI FACI ORDINE ,nu altii ,el avea obligatia doar sa te verifice,asa ca mai lasa vrajeala asta ca deja m-am plictisit eu de cate cereri un-ban vad de la tine .
5
Reports / Report Admin : Heisenberg + Unban Request
« Last post by Andrei_oVeR on 20 May 2018, 21:42:38 »
Numele tau pe server: KaiN_
Numele adminului raportat:Heisenberg
Ce a facut adminul ? : pai aseara el m-a vazut ca il cam fac la sawnoff shootgun.dar nu asta este important ci important este faptul ca a gasit 2 hack-uri in pc-ul meu:Lag.cs by bango(hack-ul pe care l-am rugat sa il stearga din pc-ul meu atunci cand mi-a expirat banul de acum vreo 2 saptamani si l-a sters doar din downloads,apoi aseara a vrut sa il gaseasca in windows.El mi-a spus ca sunt vrajeli faptul ca nu era hack-ul de data trecuta.Si inca unul  Default CBUG care la fel l-a gasit tot data trecuta.CONCLUZIA:voia sa lase hack-ul in windows ca sa mai aiba un motiv sa imi dea din nou ban pentru mai incolo.
Acesta este si un unban request dar si un admin report....
Poza: https://imgur.com/a/F5yiPef
Inca ceva as fi lasat si o poza aici hack-urile dar la mine nu merge sa fac ss decat in jocuri..
6
Bug reports / Re: Bug /top 14
« Last post by IstuntmanI on 20 May 2018, 16:42:27 »
Nu era problema de la Kriss, era doar o coincidenta. Problema era alta, pe care am rezolvat-o si care nu se va mai intampla. Multumesc de raportare !

:topicclosed:
8
Gangs / Re: Gangs: Leader Request
« Last post by ScreaM_ on 20 May 2018, 10:33:30 »
Account Key: 87823
Nickname: MaCherie
Age: 14 Years Old
Gang: Los Santos Vagos (1)
Regular/Gang Stats: https://imgur.com/a/Dw7feMC
9
Bug reports / Re: Bug /top 14
« Last post by KrisS on 19 May 2018, 19:36:56 »
Oooo ma vad xD
10
Bug reports / Bug /top 14
« Last post by SeBBy. on 19 May 2018, 18:52:55 »
What does the bug: In /top 14 este un player scris de 2 ori
When you discovered:Acum
Location: /top 14
A photo with the bug: https://imgur.com/a/87HmOyg
Pages: [1] 2 3 ... 10