Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Stai ca nu am inteles in tocmai, forumul functioneaza dar nu la capacitate maxima...
Bine ai revenit pe la noi, probabil temporar. Eu nu am motivatie si nici timp pentru acest forum. Inca mai functioneaza, in mare parte, pentru ca detin GZS-ul (il voi mai "detine" ceva timp).Scopul meu este de a pastra un forum destul de simplu, fara prostii inutile. Nu este nevoie sa vezi cai verzi dansatori pe marginile input box-urilor (cum ar dori Liberty). Pana la urma, un forum are ca scop principal permiterea discutiilor despre anumite subiecte.Primesc in continuare servere, dar nu prea mai vin din cauza lipsei activitatii. Majoritatea serverelor cand intra pe diverse comunitati vor sa "fure" o bucata din membrii lor activi, iar apoi eventual schimba comunitatea (cum, de asemenea, am patit si noi de nenumarate ori). E mai bine asa totusi. Cine doreste stabilitate este liber sa ni se alature. Aceasta comunitate are 6 ani si probabil CEL PUTIN inca pe jumatate. Asta daca n-am o revelatie si imi schimb tot parcursul vietii sau dau marea lovitura si voi fi complet ocupat cu altceva.
Hai sa iti fac o asa zisa oferta, daca ai pe cineva bun la script sau asa, hai sa facem un sv de ceva ce nu exista la ori ce colt sau ceva care inca se joaca luma. De exemplu cs:go (jail brake, surf, etc.) Daca e lucru sigur eu pot sustine la plata hostului, astept pareri si cu siguranta si critici ) Multumesc
Fa-ti unul de SA-MP , cea mai buna idee de prin 2015 in coace.
Salutari tuturor
Eu nu am motivatie si nici timp pentru acest forum. Inca mai functioneaza, in mare parte, pentru ca detin GZS-ul (il voi mai "detine" ceva timp)
Salutări muncitorești. (LimiTLesS
De ce împrejurimi ai avut tu parte în ultimii ani, mulţi și-ar fi dorit. Situația SG-ului putea fi diferită acum.Într-o echipă, e aiurea să te împiedici şi să îţi împiedici şi coechipierii tăi. Nu vreau să crezi că o spun în semn de rău dar dacă îţi este întins o mână de ajutor nu trebuie să dai peste ea, pe lângă atenția ta foarte mare asupra GZS-ului, ți s-au dus mici ocazi. Vorba aia, odată ce nu ai muncit pentru acel ceva e uşor să-l strici, în cazul tău majoritatea și-au oferit ajutorul fără să o ceri, în zilele noastre e extrem de greu să câștigi încredere tot odată. SG, putea să ajungă la un nivel mult mai bun cu doar câțiva neuroni, chef și timp, prin ceea ce am zis mai sus se rezultă situația de acum. În momentul actual puteai avea o echipă mică dar eficientă, timpul rezolva tot. În cele 4 ani încercam să te fac să înțelegeți multe și să te ajut dar cine să acorde atenţie?.. Nu vreau să o dau la romane, nu are nici rost şi nici.. Eu ca prieten să îţi zic, cred că a sosit timpul să renunți la SG, şi păstrezi site-ul doar pentru GZS.Doar succese, prietene.
Salut, Angelo. (Nu am uitat vechiul nume )Sau ar putea sa isi creeze o mica echipa, cum ai spus tu mai sus.Si ar putea pune din nou Sg-ul pe picioare, parerea mea sincera este ca nu merita sa renunti la atatia ani de munca...
Nu vreau să crezi că o spun în semn de rău dar dacă îţi este întins o mână de ajutor nu trebuie să dai peste ea, pe lângă atenția ta foarte mare asupra GZS-ului, ți s-au dus mici ocazi. Vorba aia, odată ce nu ai muncit pentru acel ceva e uşor să-l strici, în cazul tău majoritatea și-au oferit ajutorul fără să o ceri, în zilele noastre e extrem de greu să câștigi încredere tot odată. SG, putea să ajungă la un nivel mult mai bun cu doar câțiva neuroni, chef și timp, prin ceea ce am zis mai sus se rezultă situația de acum.
Sau ar putea sa isi creeze o mica echipa, cum ai spus tu mai sus.Si ar putea pune din nou Sg-ul pe picioare, parerea mea sincera este ca nu merita sa renunti la atatia ani de munca...
totusi il inteleg intr-un fel, dupa 6-7 ani nu mai ai chef sa faci prea multe dar asta nu e un motiv sa nu-i lasi pe altii.
Nu se pare că stuntman dorește asta, totuşi poate deocamdată își face planuri, are obiceiul de a face surprize şi să schimbe situația rapid.