Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
"nu vreau sa fac reclama" *vorbeste despre server 1/3 din tot topic-ul* Si mai zici ca daca iei ban pe forum cu motiv reclama "e clar cu tine" , pai normal , ai dat si link direct catre panelul serverului , si nu cred ca intereseaza pe cineva ce faci si unde faci..Nu conteaza cati ani ai cat timp gandesti ca unu de 8 aniTot pe a ta o iei ca admini sunt catei , nesimtit csf..Vad ca o problema de a ta e injuratul , si nu inteleg de ce , si sky injura , de el ce zici? da mai zic si ei o gluma , mai au si ei un nerv... :vRepet , zici de serveru ala cum e , si ce ai facut tu , dar nu intereseaza pe nimeni , nu te crede mare smecher ca vii de pe alt server si ca vai ce ai facut acolo in nush cat timp..mi s-e pare ca stunt a zis ca nu mai ia hosted tab , si abia sunt 20-30 jucatori , de ce sa ia 100 sloturi?Daca sunt sfaturi pentru stunt de ce zici de xplod ?
si restul care am uitat sa ii scriu ...Singurii pe care nu ii respect sunt sebby si adi , adi stie de ce si pe sebby pentru ca m-a enervat cu mai multe lucruri.Aici nu am fost la fel pentru ca mereu cand sunt linistit vine adi si de ex imi zice sa unt praf doar ca m-a omorat.Ma enerveaza extrem de tare persoanele care ma insulta si cu cel mai stupid cuvand gen "prafule" deoarece eu nu i-am zis nimic dinainte si nici macar nu l-am bagat in seama.