Scuzati invierea topicului, dar m-am gandit c-ar fi bine sa rezolv si topicurile din acest board.
Niciodata nu mi-au placut aceste "insule" care au case pe ele. De asemenea, nici casele adaugate pe alte obiecte ("pamant") decat cele originale ale jocului nu-mi plac prea tare, in special din cauza faptului ca obiectele adaugate astfel nu apar instantaneu jucatorilor atunci cand ies din casa, deci exista sansa ca jucatorii sa cada sub harta. Totusi, tocmai mi-a venit o idee pentru rezolvarea partiala a acestei probleme: daca adaug astfel de case, cele care sunt pe obiecte adaugate de catre server sa afiseze un "Loading Objects" cand se iese din casa, la fel ca unele teleporturi. Voi nota aceasta idee.
Cat despre harti, oricine este liber sa-mi trimita mesaje private cu sugestii. Acestea pot fi facute chiar de voi, sau puteti sa-mi trimiteti URL cu o harta de pe internet. Totusi, trebuie sa aveti in vedere faptul ca eu sunt totusi destul de greu de multumit cu hartile, dar si destul de nehotarat. Am mai primit sugestii intre timp, dar toate au fost respinse din diverse motive.