Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
In regula 20 din regulament scrie ca nu avem voie sa folosim Sniper Rifle prin peretii gang-ului. Cred ca ar putea fi adaugate acolo si alte arme, cum ar fi m4.Incercam sa capturez baza, cand Gabi4 dupa ce a luat jail o data pentru ca a folosit sniper, a venit si m-a omorat cu m4, ca mai apoi cand l-am raportat sa-mi scoata ochii ca m-a omorat cu m4 "NU CU SNIPER".Nu cred ca se poate folosi la toate gang-urile m4 prin pereti, dar cred ca ar fi bine sa fie adaugat totusi in regula Uite aici si niste poze :v - https://imgur.com/a/umdRMo
In regula 20 din regulament scrie ca nu avem voie sa folosim Sniper Rifle prin peretii gang-ului. Cred ca ar putea fi adaugate acolo si alte arme, cum ar fi m4.Incercam sa capturez baza, cand Gabi4 dupa ce a luat jail o data pentru ca a folosit sniper, a venit si m-a omorat cu m4, ca mai apoi cand l-am raportat sa-mi scoata ochii ca m-a omorat cu m4 "NU CU SNIPER".Nu cred ca se poate folosi la toate gang-urile m4 prin pereti, dar cred ca ar fi bine sa fie adaugat totusi in regula Uite aici si niste poze :v - https://imgur.com/a/umdRMoiAm zis ca "imediat se schimba regulamentul". A fost cam exagerat, nu bagati in seama
1. Credeti ca mereu se poate face acest lucru? Asa usor credeti ca se ajunge pe baza? Nu e ca si cum ti se dezactiveaza fly / speed / god / toate puterile, in momentul in care ajungi in raza bazei de gang..
Stati cu sniper si-l omorati mai repede, ca pana trage ala cu m4, de jos, voi deja l-ati omorat.
facem dm sau mâncăm semințe ?
te ascunzi sub scari in timp ce capturezi
Well, nu este chiar asa de greu, sunt multe metode prin care poti ajunge pe o baza foarte usor.Hmm, la momentul actual, nu ai voie sa tragi cu sniper. Chiar daca tragi cu m4, tot nu il poti ucide deoarece atunci cand pui tinta sus, nu se duce chiar sus, insa daca pui tinta in jos, se pune chiar langa picioarele caracterului tau. Deci tot nu prea ai sanse daca este pe baza fix sub caracterul tau. )Aici ai dreptate. Daca sunteti organizati, se poate lua baza usor.Da, te poti ascunde. Nu cred ca este necesara adaugarea acestei reguli
Nu e chiar imposibil .Ceea ce ați spus voi ar fi o problema pentru toți membrii serverului (pentru un timp) , având în vedere că nimeni nu mai citește /rules . Concluzie : S-ar da prea multe jail-uri pentru o chestie care nu e așa de gravă .