Hi, Guest
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Se va rezolva.. lol De mult sunt probleme cu acea firma de host, din cate am inteles. Nu e nevoie sa va speriati Daca nu se va rezolva, probabil stunt va muta serverul..Nu era necesar un topic pentru asta, poate a picat pentru cateva zile sau doar o mica problema..
R.I.P 0ping=server+webhost uita-te la edit "Sa mute hostul"????? Nu cred ca isi permite(nu ar fi problema de bani,asi ajuta si eu daca este cazul) dar e de gm si tot ce apartine de el La ora actuala 0ping sunt cei mai seriosi cu serverele lor si cu toate alea,dar e perioada vacantei si nu o sa se intoarca iei din Venetia doar pentru a pune niste servere iar pe picioare.Deci 0 pingi,s-o luati la bot Nu recomand schimbarea hostului Clar,nici siteul lor nu mai este activ,deci,au plecat cu banii scosi luna asta si au plecat 2 ani la Venetia
E problema de ceva timp, joc pe un srv RPG si pica conexiunea cu UPC-ul, se rezolvase dar a inceput iar de vreo 2 sapt, am crezut initial ca e doar pe srv pe care joc dar picau si altele, acum vad ca a picat tot 0pingul.
Omu a facut topic cu gandul ca poate primeste un raspuns. Daca nici pentru asta nu e bun forumul eu zic sa-l inchida.
EDIT pentru Depressive_: Lol, nu stiam ca sunt in Venetia In cazul acesta sper sa rezolve cat mai repede si nici eu nu recomand schimbarea host-ului in acest caz, fiind unul din cele mai bune firme chiar daca momentan nu se ocupa nimeni.
R.I.P 0ping=server+webhost
uita-te la edit "Sa mute hostul"????? Nu cred ca isi permite(nu ar fi problema de bani,asi ajuta si eu daca este cazul) dar e de gm si tot ce apartine de el
dar e perioada vacantei si nu o sa se intoarca iei din Venetia doar pentru a pune niste servere iar pe picioare.
Nu recomand schimbarea hostului