Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Am intalnit cativa prieteni buni, alaturi de care am lucrat in cadrul staff-ului Skilled Gaming ( Action,Liberty).
Trioul care ma scotea din minti cu toate ideile inutile pentru forum.
Cu plăcere!
La fel si eu, am aici foarte multe amintiri, GZS a fost primul server de care chiar m-am apucat, care chiar mi-a plăcut si pe care am jucat atat de mult timp, cei mai frumos 2 ani,ba chiar in august se fac 3 . Am multe amintiri, aici am ras , aici m-am ofticat de multe ori ,aici am facut foarte multe.Vreau totusi să-i mulțumesc lui $arpe deoarece el m-a ajutat cu absolut tot, mi-a explicat absolut tot inca din prima zi in staff. La fel si SkyLine m-a învățat multe în alea câteva luni cat a fost in staff cu mine, a avut răbdare, a avut momentele lui (Nu voi uita vreodata cand ai vrut sa ma scoti din staff cand eram pe donație =D ) .Cat despre Kenton (translate this) a fost, este si va fii un administrator incredibil si de treaba, ma cam oftic ca nu ai ajuns si tu Admin 8 (sau poate ai ajuns dar sunt eu in urma) .Badboy, la fel, un admin care se descurcă excelent si care a ajuns chiar un admin mai mare ca mine (chit ca eu am renuntat pentru o vreme) si ma bucur pentru asta si sper sa ajungi si la Admin 10:)))Heisenberg, pana la urma ,casa aia tot nu ți-o dau . Totusi, tu ai fost cel mai strict și corect admin dintre toti dar si foarte amuzant (uneori )Iar tu stuntman, un owner cat si scripter incredibil care a creat o comunitate aproape singur. V3 tot nu a aparut apropo dar sper ca atunci cand deschizi din nou serverul (pentru ca o sa-l deschizi, n-ai de ales=)) ) sa apara si v3-ul ala promis din 2010 (glumesc) Acuma, sper ca nu am uitat de nimeni,eu sper ca nu .Dacă am vreo greșeală gramaticală atunci asta e, nu stau sa verific tot topicul asta:)) Bafta tuturor si ne vedem la redeschidere! (Daca doamne ajuta va exista asa ceva)
Asta voiam să zic și eu...Apropo, un trio e alcătuit din 3 persoane. A 3-a o fi Badboy?
Heisenberg, pana la urma ,casa aia tot nu ți-o dau . Totusi, tu ai fost cel mai strict și corect admin dintre toti dar si foarte amuzant (uneori )Iar tu stuntman, un owner cat si scripter incredibil care a creat o comunitate aproape singur. V3 tot nu a aparut apropo dar sper ca atunci cand deschizi din nou serverul (pentru ca o sa-l deschizi, n-ai de ales=)) ) sa apara si v3-ul ala promis din 2010 (glumesc)