Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Acțiune, ai uitat să pui videoclipul: .
2
Ar fi misto rau de tot acest DLC, daca zvonurile sunt adevarate. Nu e nimic cert, pana nu vedem si noi. Nice.
3


[Skilled News] [SURSE] SCS Software pregateste introducerea unui nou DLC pentru ETS2 [Skilled News]

SCS Software, compania care produce Euro Truck Simulator 2, pare sa lucreze foarte intens la ceea ce pare a fi un nou DLC.
Comunicatul companiei pe blogul acesteia (blog.scssoft.com):

''Echipa noastra de mapping a lucrat si inca lucreaza intens la o noua harta. Analizele si pre-productia au inceput cu o jumatate de an inainte de lansarea DLC-ului ''Beyond the Baltic Sea''.
Mai este mult de lucru pana la finalizarea DLC-ului, dar noi credem ca a venit vremea sa va aratam cateva cadre din noul DLC, un teaser. Nu va ingrijorati, in cateva saptamani vrem sa anuntam oficial noua harta ETS2, noul DLC, iar teasing-ul va releva pe parcurs mai multe stiri si update-uri din cadrul hartii. Avem sa va aratam multe lucruri super!''In anumite stream-uri facute de echipa ETS2 s-a facut referire la Romania (imagini cu Transfagarasan, Castelul Corvin), Bulgaria (Veliko Tarnovo), Slovenia si Croatia.

De asemenea, pe canalul oficial de YouTube al companiei, a fost incarcat un videoclip cu numele ''A Road to Somewhere New''.
Pe fundalul clipului e redat un cantec bulgaresc, de inspiratie folclorica.Sursa: blog.scssoft.com, YouTube, forumuri de specialitate
4
Grove Street Families / Re: GsF - End of an Era ?
« Last post by Kenton on Today at 16:43:12 »
Maaaa i need to find a good partner  :'(
Hope Kids won’t ask me to be leaders with me , and you know who.. xD
Anyway Good luck :-bd
5
Grove Street Families / Re: GsF - End of an Era ?
« Last post by Badboy.UndeadArmy™ on Today at 15:59:53 »
Dar de când aveți alianță cu VLA?

De o saptamana, cred.


It's just a game, bro! :D
Da, e doar un joc. Insa datorita acestor 8 ani de samp, 7 ani pe SG, am invatat multe lucruri. Mi-am facut multi prieteni. Pe asta pun eu accentul. Inainte de toate, trebuie sa fii om. Am intalnit multi oameni de treaba in GsF, si in general pe GZS.
6
Grove Street Families / Re: GsF - End of an Era ?
« Last post by Liberty on Today at 15:41:27 »
It's just a game, bro! :D
7
Grove Street Families / Re: GsF - End of an Era ?
« Last post by ActiON_ on Today at 15:09:08 »
Dar de când aveți alianță cu VLA?
8
Grove Street Families / GsF - End of an Era ?
« Last post by Badboy.UndeadArmy™ on Today at 12:48:14 »
Salutare !

 Dupa cum spune si titlul , incepand  cu ziua de azi se incheie o perioada importanta in istoria GsF-ului. In ultimele zile m-am gandit mult. Recunosc, ca in ultima vreme nu ma ocup de gang la fel de mult, precum o faceam inainte. Nu mai e acea satisfactie maxima. De ce ? Am facut tot posibilul cu Grove Street Families. Am reusit sa castigam top-ul anul asta in ianuarie. Pentru mine a fost un moment pe care nu-l voi uita niciodata.Am reusit sa formez o echipa competitiva, dornica sa evolueze, sa demonstreze.
 A venit vremea pentru o schimbare. Probabil unii dintre voi stiti, am o responsabilitate mai mare ca si Administrator, de cand am luat level up.Long story short, dupa aprox. 8 luni si in jur de 4,5 k GP , voi parasi Grove Street Families, insa, repet, nu pentru ca nu tin la acest gang. Voi intra probabil in VLA, ei fiind aliati cu GsF. Practic, o iau de la 0, fara nici o presiune. Sper, ca voi mai reintra candva in Grove. A fost o placere enorma sa am alaturi oameni de treaba in gang. Respect Kiwi, a fost o placere sa conducem gang-ul si o readucem in top.
 Acestea fiind spuse, va urez multa bafta tuturor. De asemenea, va informez : casa lui Ryder va fi scoasa la vanzare. Il puteti cumpara la un pret rezonabil.

And finally :
@Kenton : Thanks for being such a good leader partner. I'm leaving GsF after a long long time, trying something new, letting someone else to lead the gang with you , someone who deserves it, because I was a little bit inactive in the past weeks.Hope you'll find the perfect partner. Thank you for everything dude. In case, U don't understand the romanian part , I will probably join VLA ( VLA and GsF are allies ) and being as much as close to GsF. So, FrenchBoy, keep working.

9
  Gang Monthly Statistics : February  2019


10
It is totally useless to let this topic opened. A gang member will be promoted on server by a leader/ co leader if he deserves it.

:topicclosed:
Pages: [1] 2 3 ... 10