Author Topic:  Cumparatorii de FIFA 17 de Xbox 360 si PS3 vor avea o experienta limitata....  (Read 503 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

  • Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 3679
  • Reputation: 3
  • Gender: Female
  • Cats 😻
  • Real Name: Moroşan Melina Mădălina


[Skilled News] Cumparatorii de FIFA 17 de Xbox 360 si PS3 vor avea o experienta limitata anunta EA[Skilled News]

Cel mai nou joc din franciza FIFA este setat pentru a limita cantitatea de lucruri care pot intampla în ultimele versiuni pt PS3 / Xbox 360 ale jocului. Astfel, FIFA 17 s-ar putea sa fie un pic ciopartit.
FIFA 17 pentru PS4, Xbox One, și PC va aduce noi moduri de joc și un motor actualizat – va avea, inclusiv, un modul complet de poveste, numit The Journey, care va permite jucătorilor să-si trăiască visul ca un star de fotbal în ascensiune, utilizând dialog in stilul Dragon Age pentru a modela naratiunea. Acest modul, printre alte caracteristici, se pare ca vor fi eliminate din lansarea pentru console.

După cum s-a menționat într-un post pe blog, EA a făcut clar faptul că există încă „o mulțime de lucruri pentru a fi incantati” de joc pe console mai vechi, și continua sa enumere „marile schimbări” care vor vin pentru fanii francizei.

Provocările de construcții de echipa sunt modalități noi de a câștiga recompense în joc și de a spori abilitatea echipei tale în extrem de popularul modul de joc Ultimate Team, care este păstrat și actualizat pentru PS3 / Xbox 360.

În plus, noi tehnici de atac, care văd jucătorul capabil de a crea mai multe șanse diverse și să termine cu „suturi scăzute”, conduse în fața portii, au fost aduse in joc, precum și ceea ce e numit „Set Piece Rewrite”, în care lovituri libere directe și indirecte, precum și penaltiuri și cornere, vor fi restructurate pentru a da jucătorului un control suplimentar.

Toate noile cluburi din J-League și Brazilia vor face, de asemenea, saltul la console de ultima generatie, precum și o selecție extinsă de echipe de fotbal feminin internaționale. Adaptandu-se la noul sezon din Premier League, toate stadioanele noi, inclusiv „Stadionul Olimpic” West Ham și „Riverside” a lui Middlesborough, vor fi redate in joc, precum și adăugarea de noi cânturi, pentru a face mulțimile de „spectatori” sa se simta chiar mai vii atunci când joci.

La final, EA a dat, de asemenea, o listă a noilor moduri de joc disponibile:

FIFA Ultimate Team
Squad Building Challenges
Career Mode
Be a Pro Player
Be a Pro Goalkeeper
Tournament Mode
Women’s International Cup
Online Seasons
Online Friendlies
Skill Games
Kick-Off Play
Next Fixture
Practice ArenaSursa: zonait.tv