Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Motivul pentru care Keseru a refuzat Steaua: "Am o revansa de luat!" Cum a exp..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Motivul pentru care Keseru a refuzat Steaua: "Am o revansa de luat!" Cum a exp.. (Read 952 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
INTERN
Motivul pentru care Keseru a refuzat Steaua: "Am o revansa de luat!" Cum a exp..
«
on:
01 July 2013, 11:17:38 »
[Skilled Sport]
Motivul pentru care Keseru a refuzat Steaua: "Am o revansa de luat!" Cum a explicat atacantul decizia de a-i spune PAS Stelei:
[Skilled Sport]
Claudiu Keseru, atacantul curtat serios de Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf in aceasta vara, a explicat in presa franceza motivele refuzului de a semna cu gruparea campioana si de a evolua alaturi de Steaua in Liga Campionilor, acesta spunand ca a simtit nevoia de a demonstra ca poate face fata la cel mai inalt nivel.
"In primul rand am dorit sa am continuitate in fotbalul francez. Am aproape zece ani de cand joc in Franta, iar acum mi s-a ivit din nou ocazia sa evoluez in prima liga, dupa patru ani. In al doilea rand, am de luat o revansa fata de mine insumi, fiind dornic sa demonstrez ca am valoarea necesara sa joc in prima divizie franceza.
Am fost flatat de interesul Stelei si de faptul ca s-a trecut de la stadiul unei simple discutii purtata la Amsterdam la o oferta concreta. O oferta extrem de tentanta care m-a pus serios pe ganduri si m-a facut sa ezit semnarea unui contract cu Bastia. Pana la urma am ajuns insa la Bastia, dar ma bucur ca Steaua va juca in Champions League, e un drept castigat pe teren de jucatori cu sprijinul staff-ului tehnic. Le doresc sa ajunga in grupe", a spus Keseru pentru Bihor Online.
Sursa:
Sport.ro
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Motivul pentru care Keseru a refuzat Steaua: "Am o revansa de luat!" Cum a exp..
«
Reply #1 on:
01 July 2013, 11:52:06 »
Eu zic ca e mai bine acolo.Acolo isi poate arata valoarea!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Motivul pentru care Keseru a refuzat Steaua: "Am o revansa de luat!" Cum a exp..
«
Reply #2 on:
01 July 2013, 12:55:27 »
Bravo lui
!
oNLySky__.
fainoșag
Spam Machine
«
Reply #3 on:
01 July 2013, 16:30:34 »
Nici eu nu m-as duce la Steaua
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
«
Reply #4 on:
01 July 2013, 18:35:00 »
OnlySky, STFU
Eh, oricum nu cred ca ar fi asa bun la Steaua, nu mi se pare prea bun.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal