Author Topic:  Imagini noi și dată de lansare pentru versiunea de console a Farming Simulator  (Read 1429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News] Imagini noi și dată de lansare pentru versiunea de console a Farming Simulator  [Skilled News]

Seria Farming Simulator a fost lansată pe PC și se bucură de succes cu milioane de copii vândute încp de la primul titlu al seriei, iar acum cel mai nou titlu va sosi și pe PlayStation 3 și Xbox 360 începând cu 4 septembrie.
Vă anunțam în aprilie că versiunea pentru console va fi mai mult decât o simplă portare, jocul distribuit de Giants Software incluzând conținut nou: o nouă zonă din Statele Unite, alături de cele din Europa deja prezente în versiunea de PC; noi vehicule pentru teren și alte multe noi îmbunătățiri. Dimensiunile terenului din versiunea pentru console va fi de două ori mai mari decât originalul și va oferi noi peinsaje, noi locații și noi oportunități de dezvoltare a fermelor. Vor fi prezente noi vehicule pentru teren, în exclusivitate, alături de cele disponibile deja pentru PC, câteva dintre acestea fiind Case IH, Lizard, Ursus, Kramer și Horsch.
În Farming Simulator trebuie să te ocupi de animale, pământ, să-ți vinzi produsele, să cumperi vehicule și mașinării, să te dezvolți și extinzi, plus multe altele… totul la ferma ta, într-un mediu complet open world.
Cei care vor vizita ediția din acest an a gamescom vor avea posibilitatea să testeze Farming Simulator pe console la standul A-010 din Hall 9.

Imagini :

Spoiler

[close]

Oferit de xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline •>xReLiAn.<•

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Administrator ASW

Offline stratoN

• Newbie
  • *
wtf arata ca in real :))

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ce awesome e jocul. :x

Cand o sa-mi iau PC nou o sa-mi iau acest joc. :))

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
Ce awesome e jocul. :x

Cand o sa-mi iau PC nou o sa-mi iau acest joc. :))

O sa te plictisesti repede man :)) Asa suntem toti :d

Fain.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal