Author Topic:  Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0  (Read 749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News] Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0 [Skilled News]

Skype actualizează aplicaţia pentru dispozitive cu Android la versiunea 5.0, aducând puţine modificări la nivelul interfeţei şi câteva funcţii noi.

Începând cu Skype 5.0, listele de contacte Skype sunt actualizate automat folosind referinţele din agenda de contacte a telefonului mobil. În plus, la autentificarea în contul Skype aplicaţia solicită acum verificarea numărului de telefon. Cumulat cu informaţiile preluate din agendă, numărul de telefon permite identificarea acelor contacte care folosesc Skype, presupunând că persoanele respective s-au autentificat deja în contul Skype furnizând numărul de telefon. Odată descoperite, contactele din agendă sunt actualizate cu opţiuni pentru apelare VoIP şi mesagerie Skype.

Suplimentar, sincronizarea agendei de contacte Skype este făcută şi atunci când ne autentificăm folosind contul de utilizator Microsoft.

Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0

Cei care nu doresc sincronizarea automată a listei de contacte Skype pot dezactiva această funcţie, împiedicând astfel adăugarea propriei adrese Skype în agendele de contate ale cunoscuţilor cărora le-au furnizat până acum doar numărul de telefon mobil.

Noua versiune Skype 5.0 poate fi instalată gratuit din magazinul Play Store.

Sursa: go4it.ro | Oferit de xXx_vasya_xXx
« Last Edit: 24 July 2014, 14:14:51 by ×X×_vasya_×X× »

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
Ma enerveaza aplicatia asta. Daca ma conectez odata ramane conectat :@.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ma enerveaza aplicatia asta. Daca ma conectez odata ramane conectat :@.
Cam asta ii enerveaza pe toti. :)) Eu nu-s sigur daca am avut-o. :-? Dar am impresia ca te poti deloga. :))

E nice. :D

Offline Ray

• Hero Member
  • *
Interesanta aplicatia..  Da probabil asta o sa ii enerveze pe toti faptul ca nu se pot deloga. Cam asa se intampla si la facebook messenger daca nu ma insel .

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
Ma enerveaza aplicatia asta. Daca ma conectez odata ramane conectat
Mie imi place <3 Macar imi raman mesajele si cand intru imi apar toate :P La fel la toate aplicatiile <3 Si in plus imi place sa fiu connectat, ma inteles la scoala =)))

Si PS: Normal ca ramaneti conectati daca nu va delogati nah =))
« Last Edit: 24 July 2014, 16:45:01 by KisHumma Rolly »

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal