Author Topic:  [TUT]Instalare Android 4.2 Pe Samsung Galaxy FIT  (Read 1210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
[TUT]Instalare Android 4.2 Pe Samsung Galaxy FIT
« on: 05 July 2014, 15:21:36 »
Instalare Android 4.2 Pe Samsung Galaxy FIT

Astazi vom invata cum sa instalam versiunea de Android 4.2 pe Samsung Galaxy FIT . Stiu ca vi se pare ciudat sa instalezi 4.2 pe un Samsung Galaxy FIT cu un procesor mic si vreo 200 si ceva de MB Ram , ciudat nu ? Baietii de la Cyanogenmod au lansat o versiune pentru Galaxy FIT in asa fel incat sa nu consume multe resurse .

Iata pasii:

1. Pentru inceput va trebui sa aveti instalat Clockwork Mod Recovery  pentru Galaxy Fit .
       Descarcati " CWMR-6.0.2.7-For-Galaxy-Fit.zip" . 
       Puneti fisierul pe cardul SD.
       Inchideti telefonul si intrati in Recovery Mode apasand butonul de Blocare + butonul Home .
       Apoi selectati Install zip from sd card,cautati " CWMR-6.0.2.7-For-Galaxy-Fit.zip",selectati-l apoi Yes.   
       Si apasati Reboot System now.
       Link: Aici

2. Descarcati ROM-ul care o sa vedeti ca se va numi "CM10.1" dar si Gapps ( o sa aveti nevoie si de acest fisier pentru aplicatiile de la Google de care veti avea ulterior nevoie ). Sa nu puneti cele 2 fisiere intr-un folder anume ci direct pe card pentru a-l gasi apoi mai usor.
       Links: CM10.1
              Gapps

3. Puneti cele 2 fisiere pe un card SD.

4. Inchideti telefonul si intrati in CWM Recovery care in pasul 1 a inlocuit Recovery Mode apasand butonul de Blocare + butonul Home.

5. Dati  Wipe Data/Factory Reset ,Wipe Cache Partition si in advance option dati Wipe si la Dalvik cache.

6. Apoi selectati Install zip from sd card,cautati "CM10.1" selectatil apoi yes.

7. Repetati pasul 6 si pentru Gapps .

8. Din nou pasul 5.

9. Si apasati Reboot System now.

!!! ATENTIE !!! Acest lucru il faceti fiindca ati dorit voi nu ca v-am obligat eu . Nu imi asum riscurile pentru ca vi s-a stricat telefonul . Este riscul tau . Daca vrei sa iti instalezi , instalezi , nu te forteaza nimeni !!!

@Tut facut de Alex
« Last Edit: 31 August 2014, 17:08:07 by ×X×_vasya_×X× »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: [TUT]>> Instalare Android 4.2 Pe Samsung Galaxy FIT <<
« Reply #1 on: 05 July 2014, 15:32:33 »
Apreciez ca ai facut tutorialul asta... dar eu unul am o problema... Windowsul nu-mi citeste telefonul cand e inchis (sau in Recovery). :)) Eu n-as vrea sa bag 4.x pe FIT, este prea slab pentru acea versiune... cel mai bine e sa bagi ultimul 2.x, adica 2.3.6 sau 2.3.7(parca exista si .7).

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Re: [TUT]>> Instalare Android 4.2 Pe Samsung Galaxy FIT <<
« Reply #2 on: 05 July 2014, 15:40:45 »
Foarte bun acest tutorial , multumim :)

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal