Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Chelsea l-a prezentat oficial pe Filipe Luis. Fundașul venit de la Atletico a se
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Chelsea l-a prezentat oficial pe Filipe Luis. Fundașul venit de la Atletico a se (Read 686 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
EXTERN
Chelsea l-a prezentat oficial pe Filipe Luis. Fundașul venit de la Atletico a se
«
on:
22 July 2014, 12:18:05 »
Chelsea și Atletico Madrid au ajuns la un acord vineri seara și clubul londonez a anunțat oficial transferul lui Filipe Luis, fundașul brazilian în vârstă de 28 de ani care a semnat un contract valabil trei sezoane.
Atletico va primi aproape 20 de milioane de euro și Filipe Luis se alătură astfel foștilor săi coechipieri din Spania, Thibaut Courtois și Diego Costa, primul reîntors la Londra după împrumutul la Atletico, al doilea cumpărat de la campioana Spaniei.
“Transferul este un vis devenit realitate. Acum am posibilitatea să joc în Premier League. Vă promit că nu-l veți vedea niciodată pe Filipe Luis mergând pe teren. Mereu el va alerga.”, a declarat fundașul de bandă.
Jose Mourinho a anunțat după oficializarea transferului lui Filipe Luis că Chelsea a încheiat campania de transferuri din această vară: “Am terminat cumpărăturile astăzi. Clubul a făcut o treabă fantastică, nu doar pentru ceea ce am achiziționat, ci pentru timpul record în care am făcut-o.”
Londonezii i-au adus în această vară pe Cesc Fabregas, de la Barcelona, pe Mario Pasalic de la Hajduk Split, și pe Diego Costa și Filipe Luis de la Atletico. Au plecat David Luiz, la PSG, Demba Ba la Besiktas, în vreme ce Samuel Eto'o, Ashley Cole, Frank Lampard, Mark Schwarzer, Hilario și Sam Hutchinson au fost lăsați să-și caute echipe, fără pretenții financiare din partea lui Chelsea.
Sursa :
www.digisport.ro
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
Re: Chelsea l-a prezentat oficial pe Filipe Luis. Fundașul venit de la Atletico a se
«
Reply #1 on:
22 July 2014, 12:20:45 »
Chelsea se intareste
Pacat ca l-a dat pe David Luis. Si acuma imi aduc aminte de golul lui superb din lovitura libera in meciul Brazilia-Columbia
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Chelsea l-a prezentat oficial pe Filipe Luis. Fundașul venit de la Atletico a se
«
Reply #2 on:
22 July 2014, 15:30:46 »
Este un transfer destul de bun.
A plecat un Luis, vine un Luis. :v
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
«
Reply #3 on:
22 July 2014, 18:22:12 »
Luiz , este de neinlocuit
KisHumma
Professional Gamer in Romania Team #DH2014
Legend
High-Roller
Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
Real Name: Rolly
Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
«
Reply #4 on:
22 July 2014, 20:30:17 »
Luis peste toot.
E foarte bine
s l a m
T I T A N I U M
Legend
God
Real Name: Aurelian
Steam ID: slamsg
«
Reply #5 on:
22 July 2014, 20:34:31 »
Pare un transfer bun
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
Legends never die
http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN
FH3 - FH4 - FH5 player
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal