Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Sânmărtean a ieşit supărat, dar Stanciu îl laudă: "Ne dă o stare bună de spirit"
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Sânmărtean a ieşit supărat, dar Stanciu îl laudă: "Ne dă o stare bună de spirit" (Read 902 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
INTERN
Sânmărtean a ieşit supărat, dar Stanciu îl laudă: "Ne dă o stare bună de spirit"
«
on:
24 July 2014, 11:20:15 »
Steaua a trecut de al doilea tur preliminar din UEFA Champions League, însă nu toți jucătorii au fost fericiți la finalul dublei cu Stromsgodset.
Schimbat după o oră de joc, Lucian Sânmărtean a fost deranjat de decizia pe care a luat-o Costel Gâlcă. Nicușor Stanciu, chiar omul care l-a schimbat pe fostul jucător al Vasluiului, își apără colegul și spune că Sânmărtean este un om esențial în jocul roș-albaștrilor.
"Nu l-am văzut pe Sânmărtean cum a ieșit. El este un jucător important, ne ajută și ne dă o stare bună de spirit când este în teren și îl vedem cum joacă. Nu cred că Lucian a fost supărat sau nervos", a spus Stanciu, la finalul partidei.
Mijlocașul Stelei speră să ajungă din nou în grupele UEFA Champions League și așteaptă o prestație mai bună a echipei sale, care a făcut doar trei puncte în sezonul trecut al competiției, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.
"Ne gândim la meciul de campionat care urmează, apoi la cel din Kazahstan. Nu știm nimic despre echipa cu care vom juca, dar nu auzisem nici despre Stromsgodset, știam doar de Rosenborg și de alte echipe din Norvegia. A fost cel mai greu adversar pe care îl puteam întâlni, iar ei și-au demonstrat valoarea.
Ne dorim foarte mult să ajungem iar în Champions League, sper să reușim, dar știm că trebuie să muncim dublu.
Anul trecut am fost toți debutanți și de aceea cred că nu am reușit să facem mai multe puncte. Golul înseamnă foarte mult, este al doilea gol în cupele europene, după cel de la Varșovia", a mai afirmat Stanciu, care a marcat în remiza cu Legia de anul trecut, scor 2-2
(VIDEO AICI)
.
Sursa:
DigiSport.ro
«
Last Edit: 24 July 2014, 12:04:36 by iP L A Y ツ
»
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Sânmărtean a ieşit supărat, dar Stanciu îl laudă: "Ne dă o stare bună de spirit"
«
Reply #1 on:
24 July 2014, 11:22:11 »
Urat din partea lui ... Nici macar nu si-a salutat colegii ...
«
Last Edit: 24 July 2014, 11:23:04 by [uTD]P1xuletz™
»
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Sânmărtean a ieşit supărat, dar Stanciu îl laudă: "Ne dă o stare bună de spirit"
«
Reply #2 on:
24 July 2014, 11:29:03 »
Nu trebuie sa se certe... daca se cearta ... dupa toate aceste plecari, se va duce rau in jos.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
>.marKeLonn.<
ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
Legend
High-Roller
Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
«
Reply #3 on:
24 July 2014, 11:32:14 »
O greseala mare , poate isi permite .
" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to "
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
«
Reply #4 on:
24 July 2014, 12:08:27 »
Macar am castigat aseara
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal