Author Topic: EXTERN Raul Garcia: “Știm cum să învingem pe Real Madrid!”  (Read 558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
EXTERN Raul Garcia: “Știm cum să învingem pe Real Madrid!”
« on: 12 September 2014, 23:01:25 »

[Skilled Sport] Raul Garcia: “Știm cum să învingem pe Real Madrid!” [Skilled Sport]

Cele două echipe, Atletico și Real, se vor întâlni în acest weekend pe Santiago Bernabeu pentru a juca a 3a etapă din campinatul Spaniei.
Mijlocașul lui Atletico, Raul Garcia, spune că Real nu-i mai sperie pe băieții antrenați de Diego Simeone. Atletico a câștigat Supercupa Spaniei înainte de startul campionatului, chiar în fața Realului, cu scorul de 2-1 la general.

“Atletico știe cum să joace împotriva celor de la Real, știm cum să îi învingem acum”, spune Garcia pentru Marca.

“În istoria recentă, singura dată când am abordat meciul greșit  a fost în Cupei Regelui, în sezonul trecut (Real Madrid a bătut cu 5-0 la general)”

“Multă lume spune că nu mai avem echipa din sezonul trecut, că suntem mai slabi. Antrenorul a știut exact ce să aducă și cred că ne-am întărit puțin față de anul trecut”

“Vrem să demonstrăm acest lucru, că noi suntem campionii și că încă vrem să ne luptăm pentru trofee”, a mai adăugat Raul Garcia.

Sursa: superfotbal.ro
« Last Edit: 12 September 2014, 23:02:02 by [uTD]P1xuletzXD »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Raul Garcia: “Știm cum să învingem pe Real Madrid!”
« Reply #1 on: 12 September 2014, 23:03:37 »
Asta da meci, sper sa faca egal. :))