Author Topic: EXTERN Hummels spune că nu vrea să plece de la Dortmund, nu pentru bani!  (Read 568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
EXTERN Hummels spune că nu vrea să plece de la Dortmund, nu pentru bani!
« on: 01 October 2014, 13:25:06 »

[Skilled Sport] Hummels spune că nu vrea să plece de la Dortmund, nu pentru bani! [Skilled Sport]

Fundaşul central al celor de la Borussia Dortmund, Mats Hummels, spune că nu vrea  să plece de la Dortmund şi că este fericit la echipa de pe Signal Iduna Park.
Germanul, care a jucat în ultima etapă primul meci din acest sezon, fiind până acum accidentat, spune că nu vrea mai mulţi bani, iar dacă ar fi să plece vreodată de la Dortmund, acesta nu  ar alege banii.

“Este frumos să auzi că cele mai mari cluburi sunt interesate de tine, iau acest lucru ca pe un compliment” spune Hummels pentru Bundesliga Magazine.

“Chiar dacă citesc şi aud aceste lucruri, nu mă influenţează în niciun fel. Câştig suficient la Dortmund, sunt fericit aici. Întotdeauna va fi un club care va plăti mai mult ca BVB, dar lucrurile au evoluat mult de când sunt eu aici”

“În orice caz, cred că este suficient cât câştig. Dacă într-o zi voi decide să joc în străinătate, banii nu vor fi o prbolemă, deoarece alegerea nu va fi bazată pe asta”

“Deocamdată nu mă gândesc la momentul plecării, mai am multe de demonstrat aici”

Hummels spune că îi place ideea de a juca pentru un club toată cariera, de a rămîne loial unei singure echipe: “Sunt câţiva jucători care au rămas la o singură echipă, care merită foarte mult respect, mai ales într-un sport unde jucătorii vin şi pleacă. Mă gândesc la Maldini ce a însemnat pentru Milan, Gerrard pentru Liverpool. Aş fi fost foarte fericit pentru el dacă reuşea să câştige campionatul cu Liverpool”

“Messi probabil va rămâne la Barca pentru tot restul carierei, Muller şi Schweinsteiger probabil şi ei vor rămâne la Bayern. Jucătorii de acest gen merită respectaţi”, a mai adăugat Hummels, care va juca mâine cu Dortmund în deplasare la Anderlecht.

Sursa: superfotbal.ro

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
bine face Hummels ca ramane la Dortmund ii un jucator bun sa recunoastem :)

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
E un fundas de calitate care stie ce trebuie sa faca pe postul lui.:D

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Imi place mult si acest fundas, e bine pentru BVB ca nu vrea sa plece.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal