Author Topic: EXTERN Steven Gerrard, după înfrângerea cu Basel: “Sunt foarte dezamăgit"  (Read 614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Steven Gerrard, după înfrângerea cu Basel: “Sunt foarte dezamăgit, nu meritam nimic din acest meci!” [Skilled Sport]

Steven Gerrard, căpitanul celor de la Liverpool, spune că echipa sa a fost foarte slabă în meciul cu Basel, pierdut cu 1-0, iar că elveţienii şi-au dorit victoria mai mult ca ei.
Liverpool rămâne doar cu o victorie în grupele UCL, împotriva celor de la Ludogorets, iar în etapa următoare o vor întâlni pe deţinătoarea trofeului de anul trecut, Real Madrid.

“Basel şi-a dorit victoria mai mult ca noi, lucru de care sunt foarte dezamăgit. Am venit aici pentru o victorie şi aşteptam o victorie, dar nu după cum s-a jucat, nu meritam nimic din acest meci”, a declarat Gerrard după meci.

“Nu îmi place să o spun, dar ei şi-au dorit victoria mai mult ca noi. Am fost foarte slabi împotriva unei echipe ok. Nu am arătat aşa cum am arătat în meciul cu Everton. Ne-am întors înapoi la forma slabă pe care am arătat-o în acest sezon, ceea ce este dezamăgitor”, a mai declarat Gerrard.

Brendan Rodgers nu şi-a menajat nici el echipa: “Sunt foarte dezamăgit, ne-a lipsit forţa în atac, iar în apărare am luat un gol nepermis, asta după ce am lucrat toată săptămâna la antrenamente pentru astfel de faze”

“Nu cred că suntem aproape de forma de anul trecut, recunosc asta, dar trebuie să facem ceva, să începem să jucăm mai legat, ca o echipă, aşa cum am făcut-o în sezonul trecut”

Întrebat de Balotelli, Rodgers a răspuns: “Trebuie să muncească mai mult, mai intens, să fie mai implicat. Mario este judecat pe ceea ce face în teren, dacă înscrie sau dacă crează faze de gol, iar astăzi nu a înscris, dar munceşte la acest aspect şi încearcă să înscrie”, a mai adăugat Rodgers pentru Sky Sports.

Sursa: superfotbal.ro

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Liverpool a jucat foarte slab in schimb Basel a jucat destul de binisor isi meritau victoria.:)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Basel sunt o echipa destul de buna, am vazut si noi asta cand a jucat cu Steaua. :D Liverpool a slabit rau de tot. xD

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Liverpool a slabit rau in ultima vreme :(

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal