Author Topic: EXTERN Wenger, după disputa cu Mourinho din campionat: “Nu am ce să regret"  (Read 538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Wenger, după disputa cu Mourinho din campionat: “Nu am ce să regret" [Skilled Sport]

După 20 de minute de la startul partidei dintre Chelsea şi Arsenal, Arsene Wenger s-a dus în spaţiul tehnic al lui Mourinho şi l-a împins pe portughez, după ce francezul spune că a fost provocat de acesta.
Wenger s-a supărat şi a declarat faptul că Gary Cahill trebuia eliminat după o intrare foarte dură la Alexis Sanchez, însă fundaşul central al lui Chelsea a primit cartonaşul galben.

“Nu regret nimic din ce am făcut, de ce să regret? Nu aş fi reacţionat aşa dacă nu eram provocat”, a spus tehnicianul lui Arsenal.

“Gary Cahill trebuia eliminat. Să vă mai uitaţi din nou la fază să vedeţi. Oscar, la fel, a făcut foarte multe faulturi, dar a primit doar un galben în minutul 88. La fel a fost şi Ivanovic”

“Sunt de prea mult timp în acest joc şi ştiu cum stau lucrurile. aşa că nu mă interesează ce spune Mourinho”, a mai declarat Wenger.

De cealaltă parte, Mourinho a spus că nu este vina sa: “El a venit în spaţiul meu tehnic, deşi nu are voie, apoi am fost împins. Înţeleg că este o persoană energică, ca şi mine. De multe ori, recunosc, am făcut lucruri urâte în fotbal, dar de data asta nu a fost vina mea”, a declarat antrenorul lui Chelsea, după victoria echipei sale cu 2-0.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Loool, iar i-a batut pe Arsenal, au fost batuti pe unde au fost prinsi cei de la Arsenal de Chelsea... macar Wenger poate are sanse sa-l bata pe Mourinho ... la propriu. =))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal