Author Topic: WTA Momentul decisiv al finalei de la Singapore: “A jucat bine la început și mi-am z  (Read 705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Momentul decisiv al finalei de la Singapore: “A jucat bine la început și mi-am zis să mă relaxez!" [Skilled Sport]

Simona Halep a pierdut duminică finala Turneului Campioanelor, la Singapore, 3-6, 0-6, cu Serena Williams . Meciul a început însă excellent pentru româncă, foarte atentă și exactă în primele trei game-uri.

După ce a irosit în chiar primul două șanse de break, și-a făcut ușor serviciul în al doilea și a condus apoi cu 2-1 după primul break al meciului. A avut 40-15 și două șanse de 3-1. La prima dintre ele a făcut dublă greșeală, trimițând o dată în fileu, a doua oară mult în afara careului de serviciu. La a doua, a ratat primul serviciu, iar pe al doilea l-a trimis moale, Serena făcând punct cu un retur foarte puternic.

Scenariul s-a repetat la următorul punct, cu primul serviciu greșit, al doilea moale și Serena lovind năprasnic, decisiv, la retur. Simona a salvat cu șansă prima minge de break a americancei, care a trimis afară o lovitură simplă, apoi a avut încă două șanse de 3-1. Le-a irosit pe ambele cu două lovituri afară, apoi a mai salvat o minge de break. După care a trimis o dată afară, o dată în fileu și Serena a reușit rebreak-ul și a revenit decisiv în meci.

“Ea a jucat atât de bine la început și mi-am zis, Serena, n-ai nimic de pierdut, relaxează-te, atât. Odată ce am făcut asta, am început să joc mai bine și să-mi reușească loviturile. Am pierdut cu ea acum câteva zile și știam că e capabilă să joace cu adevărat bine, dar știam și că trebuie să joc mai bine pentru a câștiga.”, a declarat Serena, după victorie.

Sursa: superfotbal.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ne-am inecat ca tiganul la mal, ca de obicei. :)) E bine c-a ajuns pe locul 2, a fost foarte greu sa ajunga pana aici. :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal