Author Topic:  Discutii despre IT  (Read 1295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Discutii despre IT
« on: 31 October 2014, 21:35:10 »
Am deschis acest topic sa vad ce parere aveti fiecare in parte despre IT-ul din ziua de astazi , s-a dezvoltat enorm  .
Pe mine pur si simplu ma pus pe gand viitorul IT , au fost inventate multe chestii incepand de la drone care te salveaza de inec la dizpozitive de somn si chiar Tanc-uri conduse de catre gameri si multe altele in electronica sau nu .. ;/

Eu cred ca vom ajunge sa fim robotizatii ! :))

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Discutii despre IT
« Reply #1 on: 31 October 2014, 21:41:39 »
Lumea IT-ului a evoluat fantastic.Gandindu-ne ce a fost acum 20 de ani,e incridibil de imaginat.

Cine stie,poate vom ajunge sa ne teleportam :))

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #2 on: 31 October 2014, 22:38:34 »
Presimt ca peste 100 ani , noi vom fi cei care vom merge sa invadam planeta marte , cu tot felu de navi spatiale

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #3 on: 31 October 2014, 23:39:06 »
Presimt ca peste 100 ani , noi vom fi cei care vom merge sa invadam planeta marte , cu tot felu de navi spatiale
Presimt ca peste 100 de ani majoritatea oamenilor vor fi mult mai prosti ca acum, acum asistam la o improstire ( daca asta e termenul xD ) accelerata, pe mine deja ma sperie chestia asta, lumea a devenit prea proasta. :\

Smart gadgets, stupid people. Cu cat tehnologia e mai avansata, cu atat oamenii nu-si mai folosesc creierul.

Intr-adevar, in ultimii 20 de ani am evoluat fantastic de mult. =D Dar pana in aceasta evolutie ar fi trebuit rezolvate problemele mari ale lumii... de exemplu razboaiele, sau lipsa apei si a mancarii in Africa, sau o solutie pentru obezitate, sau leac pentru cancer, Alzheimer, sau alte chestii de genul... banii sunt investiti cam prost, cum suntem acum in tehnologie cred ca e foarte ok, ar trebui sa ne cam schimbam tinta... sa nu mai fie atata investitie in biserici si razboaie, ci in rezolvarea cazurilor grave enuntate de mine anterior.
« Last Edit: 31 October 2014, 23:40:38 by ![]stuntman[]! »

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #4 on: 01 November 2014, 00:08:48 »
E destul de straniu daca stai sa te gandesti putin cat de repede evoluam ..
Cum a spus si Stunt , mai bine s-ar gasi niste " leacuri " pentru bolile secolului :\ decat o asa rapida evolutie, ei bine asta nu depinde chiar de noi ...
Parerea mea este ca , vom ajunge proprii sclavi :)

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal