Author Topic:  GamerLand.ro oferă o explicație legată de eroarea site-ului prin care sunt oferi  (Read 748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD

[Skilled News] GamerLand.ro oferă o explicație legată de eroarea site-ului prin care sunt oferite console și jocuri la 0 lei [Skilled News]

După cum știți, acum câteva zile prin intermediul paginii de Facebook Mobilissimo ați descoperit faptul că site-ul gamerland.ro comercializează console și jocuri video la prețuri de 0 lei, aceasta fiind o situație similară cu cea în care și eMAG s-a aflat acum ceva timp. Prin intermediul lui Mihai Arsene aflăm că cei de la GamerLand.ro au publicat un mesaj pentru cei nerăbdători să afle dacă produsele comandate vor fi livrate.

Astfel, echipa GamerLand ne comunică faptul că site-ul funcționează incorect încă din data de 20 decembrie, iar prețurile afișate nu sunt cele reale, motiv pentru care comenzile făcute nu vor fi procesate, respectiv trimise către cumpărători. Totuși, aceștia declară faptul că în aceste momente se face tot posibilul ca erorile de pe servere să fie reparate.

Deși potrivit acestora, site-ul este oprit, afișarea sa online încă se întâmplă datorită unei erori de sistem. Întregul subiect poate fi discutat și pe platforma Reddit chiar aici. Cum vi se pare explicația celor de la GamerLand.ro?
mobilissimo.ro

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
hah , jocuri si console la 0 lei ! PARADIISSSS .

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu cred ca se va livra vreun produs la 0 lei. =)) Stiu pe cativa care au dat comenzi ca disperatii, tot ce au prins. :]]

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Nu cred ca se va livra vreun produs la 0 lei. =)) Stiu pe cativa care au dat comenzi ca disperatii, tot ce au prins. :]]
Le-ai spus la toti nu ? :))))

Eu am dat comanda la un PS Vita si asteptam sa vad . Nu sunt cunoscuti ca eMag ca daca ar fi fost se dadeau produsele comandate in cantitati mici nu de 50 - 100 . Macar o tombola ar putea sa faca sa ii selecteze pe aia care au comandat . Unii cred ca o sa incerce sa ii dea in judecata ca la eMag a fost tot o eroare .

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Dupa cum au zis no sa livrreze nimic .. Ca nu o mers site-ul .. o fost oprit dar mergea :))

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Nimic nu poate fii gratis in zilele de azi. Sa nu se mai faca sperante false. Nu cred site-urile asta. Unele sunt tepe.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Lol , eroare ca pe Mercador , ar fi tare daca ar livra la 0 lei :))))

Offline Darkyy.:)

• Junior
  • *
  • eXtreme Stunt Alpha RCON :)
  • Real Name: Alexandru.B
  • Steam ID: Nu am man :)).
hahaha,LOL ce tare ar fi
iPHONE 6 Plus 64 GB : 0 Lei + Livrare :)).
da , cat despre acea persoana care a scris pe Facebook statusul ala nush era cam descentrata tastatura . sau :))

.::. xSA - eXtreme Stunt Alpha .::. RCON xD :).
WwW.SKiLLEDG.CoM :) - Here are the SkiLLED players

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal