Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
2015, anul în care visul lui Abramovich se poate împlini. Ultimul asalt la Messi
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
2015, anul în care visul lui Abramovich se poate împlini. Ultimul asalt la Messi (Read 885 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
2015, anul în care visul lui Abramovich se poate împlini. Ultimul asalt la Messi
«
on:
03 January 2015, 01:47:46 »
[
Skilled Sport
]
[
Skilled Sport
]
Roman Abramovich şi Jose Mourinho îşi doresc cu ardoare să îl convingă pe Lionel Messi să plece de pe Camp Nou pentru a veni pe Stamford Bridge. Conform as.com, 2015 reprezintă ultima tentativă a magnatului rus de a-l aduce pe "decarul" Barcelonei la Chelsea.
Miliardarul se bazează pe faptul că argentinianul de 27 de ani nu ar mai rezista încă un sezon în care să nu îşi însuşească niciun trofeu important. Mai mult, "The Special One" ştie că Leo ar fi atras de un proiect câştigător şi îşi propune să pună mâna pe titlul din Premier League şi pe trofeul UEFA Champions League în această stagiune.
Londonezii se gândesc şi la aspectul emoţional. Familia Messi este supărată pe clubul catalan, despre care consideră că nu a apărat-o în scandalul cu fiscul. După ce a plătit 50 de milioane de euro, Lionel nu înţelege cum de încă nu a scăpat de acuzaţiile de evaziune fiscală.
Cesc Fabregas este omul pe care se mai bazează Abramovich. Mijlocaşul venit tot de la Barca, pentru 33 de milioane de euro, e prieten bun cu Messi şi, prin declaraţiile lui din ultima perioadă, s-a lăudat cu faptul că stilul de joc al liderului din Premier League seamănă cu cel al vicecampioanei Spaniei.
Sursa:
digisport
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: 2015, anul în care visul lui Abramovich se poate împlini. Ultimul asalt la Messi
«
Reply #1 on:
03 January 2015, 02:33:53 »
Nu cred ca se duce...
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: 2015, anul în care visul lui Abramovich se poate împlini. Ultimul asalt la Messi
«
Reply #2 on:
03 January 2015, 03:10:09 »
Ar fi o echipa fenomenala si cu Messi... dar nu prea cred ca au sanse la Messi. :\
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
AroWn.xD
Expert HTML & CSS
High-Roller
Real Name: Robert Silviu
Steam ID: AroWnD
«
Reply #3 on:
04 January 2015, 01:37:30 »
Nu se va duce e destept ...
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
«
Reply #4 on:
04 January 2015, 15:09:27 »
Ar fi ceva frumos , daca s'ar duce , dar nu cred el tine foarte mult la barca .
blacklife
Legend
High-Roller
Real Name: Marius Nicolae
Steam ID: STEAM_0:0:67883302
«
Reply #5 on:
04 January 2015, 15:21:01 »
Inca sunt de parerea ca o sa isi incheie cariera la Barcelona.
„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.” — Marin Preda
Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
«
Reply #6 on:
04 January 2015, 17:37:22 »
Eu cred ca v-a ramane la Barcelona
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal