Author Topic: EXTERN Lucescu a refuzat prima ofertă făcută de Chelsea pentru Douglas Costa  (Read 863 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Jose Mourinho este tentat să îl aducă în linia mediană de laChelsea pe Douglas Costa, însă deocamdată se lovește de refuzul lui Șahtior Donetsk.

Formația pregătită de Mircea Lucescu a refuzat prima ofertă oficială venită din partea liderului din Premier League.

Englezii de la dailymail.co.uk anunţă că londonezii au făcut o ofertă de 19 milioane de lire (25,4 milioane de euro) pentru transferul brazilianului, însă aceasta nu a fost acceptată de campioana Ucrainei.

Este de așteptat ca tratativele dintre cele două părți să continue și până la finalul perioadei de mercato, în seara zilei de 31 ianuarie.

Adus în 2010 de la Gremio pentru 6 milioane de euro, Douglas Costa a evoluat în 17 meciuri în această stagiune şi a marcat două goluri, oferind şi cinci pase decisive.

Mijlocașul ofensiv este dorit de Chelsea, după ce liderul din Anglia s-a lovit de refuzul Fiorentinei în cazul transferului lui Juan Cuadrado.

Conducătorii trupei viola au anunțat că nu îi vor da drumul fotbalistului columbian decât dacă englezii vor achita clauza de reziliere a acestuia, cifrată la 35 de milioane de euro.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
E o oferta foarte buna. xD Dar Sahtior este buna asa cum e, nu trebuie sa lase prea multi sa plece. :D

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Cum a zis si stunt Sahtior nu trebuie , sa lase sa le plece din jucatori , nu au iei asa de multi jucatori talentati, dar aceasta oferta eu zic ca merita ..
« Last Edit: 29 January 2015, 18:49:32 by ActiON_ »

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Sahtior-ul e o echipa care nu renunta la jucatori, indiferent de situatie. De asta imi place aceasta  echipa. Oricum, Mircea Lucescu face o treaba foarte buna in Ucraina.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nu prea are rezerve Sahtiorul,deci ar face bine sa nu lase jucatorii importanti!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
Nu stiu eu tare multe despre Sahtior dar stiu ca are o echipa buna si nu are rost sa isi lase jucatorii sa plece :P

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
Mircea lucescu face o treaba foarte buna la Sahtior .. are ceva timp de cand este antrenorul lor :D

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Sahtiorul , da niste jucatori foarte buni la echipele mari :D Formeaza niste jucatori fenomenali :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal