Author Topic: EXTERN Borussia Dortmund răsuflă ușurată! Reus și-a prelungit contractul.  (Read 564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]Borussia Dortmund răsuflă ușurată! Reus și-a prelungit contractul: "Sunt foarte fericit cu decizia luată"  [Skilled Sport]

Borussia Dortmund a scăpat de o parte din emoțiile pe care le avea în acest început de an.

Marco Reus (25 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Borussia, la două zile de la victoria prin care echipa lui Klopp a pus capăt unei serii de 5 meciuri în care nu câștigase. Atacantul s-a "legat" de Dortmund până în vara lui 2019. Vechea înțelegere expira în 2017 și avea inclusă o clauză prin care, în avara acestui an, ar fi putut pleca pentru 25 de milioane de euro.

Germanii anunță că salariul lui Reus a crescut la 10 milioane de euro pe an.

"Sunt foarte fericit cu decizia pe care am luat-o. Dortmund este orașul în care m-am născut și Borussia este, pur și simplu, clubul meu.", a declarat Marco Reus în momentul în care a semnat noul contract cu finalista UEFA Champions League din 2013.

"Mă bucur să pot să vă anunț că mi s-a prelungit până în 2019 contractul. Al vostru, Marco.", a scris atacantul german pe contul personal de Twitter.

Reus era curtat intens de Real Madrid și Barcelona, care erau încurajate de clauza de reziliere pe care o avea germanul.

In ianuarie, la meciul contra Stelei, Reus a revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut departe de gazon timp de 56 de zile.

17,10 milioane de euro a plătit în 2012 Borussia Dortmund pentru transferul lui Reus de la Borussia Monchengladbach.

50 de milioane de euro este acutala cotă de piață a lui Marco Reus, potrivit site-ului de specitalitate tarnsfermarkt.de.

72 de meciuri și 34 de goluri are Reus în campionat pentru Dortmund.

Sursa: digisport

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Pana la urma a facut bine! :D

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Daca pleca si Reus... :)) E pacat totusi ca au plecat ceilalti jucatori foarte buni de prin atac: Lewandowski si Gotze. D:

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
foarte bine :D BVB are nevoie de el .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal