Author Topic: WTA Azarenka, la prima victorie în faţa lui Venus! Moment special după meci  (Read 685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled Sport] Azarenka, la prima victorie în faţa lui Venus! Moment special după meci [Skilled Sport]

Victoria Azarenka s-a calificat în finala turneului de la Doha, după ce a învins-o pe Venus Williams, în trei seturi, 2-6, 6-2, 6-4. În ultimul act, bielorusa va da piept cu Lucie Safarova, care a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro, în semifinale, 6-3, 6-2.

Succesul a fost unul de referinţă pentru actualul număr 48 WTA: a fost primul în faţa lui Venus, care o învinsese în precedentele patru întâlniri, în care nu îi cedase niciun set (Stanford - 2014 - 6-4, 7-6; Tokyo - 2013 - 6-2, 6-4; Dubai - 2010 - 6-3, 7-5; Beijing - 2008 - 6-3, 6-2).

"Ea nu oferă puncte ușoare, știam când a trebuit să schimb jocul, după primul set. Am căutat soluții și mă bucur pentru că am reușit să pot să lupt până la capăt.

Mi-am spus că trebuie să joc mai bine, atlfel voi pleca acasă repede. Simt că am fost un pic înceată, iar ea mai rapidă. În setul doi am preluat apoi controlul jocului", a declarat Azarenka.

Finala de la Doha va fi prima a jucătoarei de 25 de ani după cea de la Brisbane, din ianuarie 2014. Victoria ar putea deveni cea de-a doua jucătoare antrenată de Wim Fissette care se impune în Qatar, după victoria Simonei Halep, de anul trecut.

Jucătoarea din Belarus a avut parte de un invitat special la semifinala de la Doha: David Beckham a fost în tribune

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Venus Williams nu mai este atat de buna precum era in anii precedenti, sa fim sinceri.
O felicit pe Azarenka pentru victoria obtinuta si ii urez succes in finala.

Prezenta lui Beckham in tribune mi se pare una neasteptata.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Du-te ma ca nu te cred :)))). Felicitari castigatoarei, surprinzator, cred ca multi nu s-au asteptat la asta.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal