Author Topic: EXTERN PSG poate pierde o piesă de bază, la vară. Trei "granzi" din Anglia pregătesc.  (Read 790 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.

[Skilled Sport]PSG poate pierde o piesă de bază, la vară. Trei "granzi" din Anglia pregătesc oferte  [Skilled Sport]

Blaise Matuidi caută o nouă provocare și are șanse mici să mai continue la Paris Saint-Germain, potrivit presei franceze, iar din vară ar putea ajunge în Anglia, unde este dorit de 3 cluburi ce reprezintă forțe financiare în Albion.

Matuidi (27 de ani, foto - în prim-plan), care este impresariat de Mino Raiola, primește un salariu de 9,2 milioane de euro pe an la Paris. Manchester United și Arsenal s-au interesat de mai mult timp de serviciile mijlocașului defensiv, iar britanicii de la Daily Express anunță că în cursă a intrat și Manchester City.

Cel mai probabil, ofertele din Anglia vor fi superioare din punct de vedere financiar, pentru a-l convinge pe francez și pe agentul lui să accepte mutarea.

"Anul trecut, am semnat un contract mare, dar nu doarme nimeni. Nici Blaise, nici eu și nici PSG.", a spus impresarul lui Matuidi, Mino Raiola, care îi mai reprezintă, printre alții, și pe Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Paul Pogba sau Romelu Lukaku.

25 de meciuri a jucat Blaise Matuidi în acest sezon în primele 27 de etape din Ligue 1, fără a marca vreun gol.

27 de meciuri și 5 goluri are mijlocașul în echipa națională a Franței, pentru care a debutat în 2010.

4 trofee a cucerit Matuidi de-a lungul carierei, toate cu PSG: două campionate în Ligue 1 (2013, 2014), Cupa Ligii Franței (2014) și Supercupa Franței (2013).

3 cluburi a schimbat Blaise Matuidi de-a lungul carierei profesioniste: Troyes (2004-2007), Saint-Etienne (2007-2011) și PSG (din 2011).

Sursa: digisport
« Last Edit: 08 March 2015, 14:58:31 by [SG]P1xuletz.xD »

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Dupa parerea mea, mai bine ar ramane la PSG, pentru ca a petrecut mult timp la aceasta echipa, si este un jucator de baza la cei de la PSG. Daca si acesta pleaca, nu stiu ce se face PSG.:|

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Dupa parerea mea, mai bine ar ramane la PSG, pentru ca a petrecut mult timp la aceasta echipa, si este un jucator de baza la cei de la PSG. Daca si acesta pleaca, nu stiu ce se face PSG.:|

iti dai seama ca va lua altul in locul lui , pe care nu va da mai putin de 60 milioane de euro :| Sa vezi ce bataie o sa fie pe paul pogba :| Barcelona cica deja are pregatiti 100 milioane de euro , iar cum e si normal , psg stau si ei la panda , iar realu daca vede ca da barca 100 mil , sigur ei vor da in jur de 120 :|
« Last Edit: 08 March 2015, 14:58:05 by [SG]P1xuletz.xD »

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nebunie.
Matuidi e un jucator foarte b un,nu ar trebui sa plece.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal