Author Topic:  Moldova are cel mai bun design al robotului la Competiția de Robotică din....  (Read 983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Moldova are cel mai bun design al robotului la Competiția de Robotică din Estonia [Skilled News]

Acum circa o săptămână, la Chișinău am avut loc prima competiție de LEGO – FIRS LEGO League, iar echipa câștigătoare, RoboLords, urma să ne reprezinte la competiția internațională din Estonia.

Amintim că pe 7 martie, curent, în cadrul competiției FLL Moldova, robotul învingător a fost desemnat RoboNanny al echipei RoboLords, băieții primind și premiul pentru „Cel mai bun robot în misiune”. RoboNanny, constituit, de fapt, din doi roboți creați din 10 piese mari LEGO și mai multe module, va fi un robot ce va ajuta un părinte să aibă grijă de copil, când mama sau tata ar avea nevoie să lucreze sau să facă ordine prin casă.

Băieții au fost la Competiția de Robotică din Estonia în perioada 14 – 15 martie, venind acasă cu locul I pentru cel mai bun design al robotului participant, RoboNanny învingând ceilalți 29 de participanți la categoria „Robot Design”. Competiția a avut loc în localitatea Tartu, Estonia.

Sursa: diez.md 

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Ma bucur foarte mult sa aud asta. :)
Ii felicit pe cei de la RoboLords (felicitari si tie, Vasya) pentru acest loc 1 mult meritat la design. Dupa parerea mea, acest robot putea sa castige si pe alte planuri, nu doar pe cel de design.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Cu vasya acolo normal ca a luat locul 1 la design :)

Ma asteptam la mai multe premii, dar lasa, putin cate putin si vor ajunge sus :d

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Bravo RoboLords! :) Să continuați cu robotica pentru că se merită. (Bravo Vasya! )

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Bravo baieti!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Bravo baieti :D Sper sa iesiti invingatori si in estonia .

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Bravo baieti :D Sper sa iesiti invingatori si in estonia .
Deja au iesit.... dar imi pare bine ca i-ati felicitat. =))))

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Multumesc.

Dupa cum a vazut multi v-ati asteptat de la mai multe premii. Chestia este ca noi am fi luat si locul 1 la prezentarea proiectului cu Robo Nanny, dar ca sa nu plecam noi cu 2 trofee au ales si alte echipe. Ne-am clasat pe locul 10 la categoria Robot Game din 33 de echipe, organizatorul concursului a spus ca suntem foarte bravo ca in decurs de 2 luni am reusit sa facem toata treaba asta, dar noi am facuto intr-o luna pana cand ne-am organizat. Cei care sunt printre primele locuri participa deja al 4-lea an consecutiv, iar echipa care a luat locul 1 a castigat si in an ca au experienta. Important e ca am participat, distrat si ca o sa aratam si celorlalti din Colegiu in anul viitor ceea ce am facut si o sa-i ajutam si pe ei la concurs. :)

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal