Author Topic: WTA INCREDIBIL Serena Williams, premieră la 33 de ani. "În nicio altă situaţie nu...  (Read 848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] INCREDIBIL Serena Williams, premieră la 33 de ani. "În nicio altă situaţie nu aş fi făcut asta!" Ce a încercat ca să joace cu Halep [Skilled News]

Simona Halep s-a calificat în finala Indian Wells, unde o va întâlni pe Jelena Jankovic, din Serbia. Numărul trei mondial a avansat în ultimul act după ce Serena Williams (locul 1 WTA) şi-a anunţat retragerea cu puţin timp înainte de meciul din semifinale.

Serena, premieră la 33 de ani: "Am încercat până şi asta! Am vrut să dau 200%!"

Sportiva din SUA a precizat că a avut dureri puternice la genunchi şi avea probleme chiar şi atunci când încerca să meargă, motiv pentru care nu ar fi putut juca în semifinala cu Halep. Ulterior, Serena Williams a explicat cum a survenit accidentarea şi eforturile pe care le-a făcut pentru a fi aptă la ora meciului.

Serena a dezvăluit chiar că a apelat şi la injecţii pentru a putea depăşi durerile. Surprinzător, deşi injecţiile nu reprezintă deloc un subiect "tabu" în lumea sportului, jucătoarea de 33 de ani a precizat că a fost pentru prima dată când a recurs la această soluţie pentru a putea juca într-un mec. "Am vrut să dau 200% aici", a spus liderul WTA. 

"Eram pe terenul de antrenament şi totul mergea foarte bine, dar cu două minute înainte să termin am simţit o înţepătură foarte puternică în genunchi. Am zis "OK" şi am servit din nou şi iar m-a durut. Am ieşit de pe teren şi nu am reuşit să-mi mai revin. Am încercat totul! Practic am apelat la toate metodele posibile pentru a putea juca.

Am făcut până şi o injecţie. Niciodată nu apelasem la injecţii înainte de acest moment. Dacă vorbeam despre un alt turneu nici măcar nu luam asta în considerare. Dar am vrut să dau 200%. Pur şi simplu nu a fost să fie în acest an", a afirmat Serena Williams într-o conferinţă de presă, după ce şi-a anunţat retragerea.

Liderul mondial a mai precizat că nu se aşteaptă ca accidentarea să o ţină foarte mult timp pe bară: "E doar o problemă de timp până voi reveni pe teren. Nu e ca şi cum voi avea nevoie de trei sau patru săptămâni pentru a reveni pe teren. Îmi trebuie doar două zile şi totul va reveni la normal. Genunchiul mi-era foarte inflamat şi ştiu că imi va trece. Din păcate nu pot face nimic până când dispare inflamaţia"
Serena Williams s-a retras înaintea partidei de vineri pe care trebuia să o dispute cu Simona Halep din cauza unei accidentări la genunchiul drept. Sportiva americană a intrat pe arena centrală a Indian Wells Tennis Garden, unde era programată semifinala, şi-a le-a vorbit spectatorilor, precizând că s-a accidentat la genunchi în urmă cu două zile, la un antrenament, şi din acest motiv nici nu poate merge prea bine.

Halep, locul 3 WTA, a acces, astfel, fără să joace, în ultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în care o va întâlni pe jucătoarea sârbă Jelena Jankovici, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 18. Jankovici a învins-o, vineri, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-1, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 24.

Finala de la Indian Wells va avea loc duminică.

Sursa: PROsport.ro  | Oferit de Raylisse.
« Last Edit: 22 March 2015, 11:20:24 by Raylisse »

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
da,am auzit la TV ca s-a retras de tot,din cauza problemei la picior.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Oricum cred ca o batea pe Simona, e foarte bine pentru noi ca s-a retras. Are sanse enorme Simona.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Ar fi fost un meci spectaculos dar e ok si asa.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal