Author Topic: EXTERN Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A  (Read 659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled Sport]Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A  [Skilled Sport]

"Bătrâna Doamnă" şi-a luat revanşa în faţa singurei echipe care a învins-o în acest sezon, în Serie A. Oaspeţii s-au impus în tur după un gol marcat de Antonini în al patrulea minut al prelungirilor.

Carlos Tevez a înscris sigurul gol al meciului de la Torino, din etapa a 28-a şi execuţia a fost una specială. În minutul 25, a primit o minge de la Pereyra, la 20 de metri de poartă, pe partea dreaptă a atacului piemontezilor. A driblat doi adversari şi a şutat puternic, din unghi, mingea lovind transversala şi intrând în poarta oaspeţilor. A fost al doilea supergol al atacantului în această săptămână, după primul înscris la Dortmund.

Argentinianul a înscris astfel cel de-al 16-lea gol dintre cele 55 de reuşite ale "Bătrânei Doamne" din Serie A. În toate competiţiile, "Apaşul" a ajuns la cota 24. Vârful putea face "dubla", dar a ratat un penalty în repriza a doua.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Juve , deja a castigat campionatu :D As vrea sa o vad in semifinalele ucl =D

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Am vazut si eu acel gol, a fost unul fenomenal.:)
Eu unul pariez, pe Juve ca va putea ajunge, chiar in finalele UCL. Juve este o echipa de temut, si are niste jucatori foarte talentati, si buni.:D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal