Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A (Read 659 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
EXTERN
Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A
«
on:
22 March 2015, 22:09:41 »
[
Skilled Sport
]
[
Skilled Sport
]
"Bătrâna Doamnă" şi-a luat revanşa în faţa singurei echipe care a învins-o în acest sezon, în Serie A. Oaspeţii s-au impus în tur după un gol marcat de Antonini în al patrulea minut al prelungirilor.
Carlos Tevez a înscris sigurul gol al meciului de la Torino, din etapa a 28-a şi execuţia a fost una specială. În minutul 25, a primit o minge de la Pereyra, la 20 de metri de poartă, pe partea dreaptă a atacului piemontezilor. A driblat doi adversari şi a şutat puternic, din unghi, mingea lovind transversala şi intrând în poarta oaspeţilor. A fost al doilea supergol al atacantului în această săptămână, după primul înscris la Dortmund.
Argentinianul a înscris astfel cel de-al 16-lea gol dintre cele 55 de reuşite ale "Bătrânei Doamne" din Serie A. În toate competiţiile, "Apaşul" a ajuns la cota 24. Vârful putea face "dubla", dar a ratat un penalty în repriza a doua.
Sursa:
digisport.ro
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A
«
Reply #1 on:
23 March 2015, 18:54:06 »
Juve , deja a castigat campionatu
As vrea sa o vad in semifinalele ucl =D
Manu.
Romania National Trucking-co fondator
High-Roller
Real Name: Manu
Steam ID: Manu.
Re: Tevez, încă o reuşită de senzaţie pentru Juventus! A ajuns la cota 16 în Serie A
«
Reply #2 on:
24 March 2015, 16:54:03 »
Am vazut si eu acel gol, a fost unul fenomenal.
Eu unul pariez, pe Juve ca va putea ajunge, chiar in finalele UCL. Juve este o echipa de temut, si are niste jucatori foarte talentati, si buni.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal