Author Topic:  Capcom: Street Fighter V va fi o schimbare majoră pentru serie  (Read 563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.

[Skilled News]Capcom: Street Fighter V va fi o schimbare majoră pentru serie[Skilled News]     

Yoshinori Ono, designer în cadrul Capcom pentru Street Fighter, a declarat recent că studioul va folosi toată experiența acumulată de-a lungul tuturor jocurilor din serie pentru a face din Street Fighter V un punct de cotitură.

Yoshinori Ono:

Am lucrat la Street Fighter IV timp de 7 ani, de-a lungul cărora am lucrat la multe rebalansări, el având în continuare mulți jucători activi. Toate învățăturile pe care le-am însușit în acest timp ne vor ajuta să facem din Street Fighter V un titlu de o amploare mai mare, care va îngloba tot ce această serie a devenit, dar în același timp complet diferit.

Street Fighter V va fi pe placul fanilor, dar va da posibilitatea și noilor jucători să se integreze.

Street Fighter V va fi lansat pe PC și PlayStation 4 în primăvara lui 2016. Un test Public Beta va avea loc în acest an, precomandarea jocului garantând accesul.

Sursa: computergames.ro   | Oferit de Manu.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
Re: Capcom: Street Fighter V va fi o schimbare majoră pentru serie
« Reply #1 on: 15 April 2015, 20:48:41 »
s-ar putea sa faca ceva bun la cat se zbat.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal