Author Topic: WTA Reacţia lui Darren Cahill după eliminarea Simonei Halep de la US Open: "Mi-a...  (Read 681 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB

[Skilled News] Reacţia lui Darren Cahill după eliminarea Simonei Halep de la US Open: "Mi-a făcut plăcere să lucrez cu tine"[Skilled News]

Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat calificarea în a doua finală de Grand Slam din carieră, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, de italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, în penultimul act al US Open. Pennetta, în vârstă de 33 de ani, s-a impus în 59 de minute şi va juca prima finală de Grand Slam din carieră.
Darren Cahill, antrenorul româncei, a reacţionat după înfrângerea Simonei din semifinale lăudând-o pe Halep pentru evoluţia din ultima perioadă. Cahill s-a declarat mulţumit de colaborarea cu sportiva din Constanţa şi a precizat că îi va fi alături şi la Turneul Campioanelor din Singapore.

"Au fost şase săptămâni extraordinare alături de Simona Halep. Îţi mulţumesc că l-ai suportat pe acest bătrân australian, mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez alături de tine. Ne vedem în Singapore, Simo", a precizat Cahill pe contul său de Twitter.

Calificarea în semifinale la US Open reprezintă pentru Simona Halep cel mai bun rezultat al ei la Flushing Meadows şi cea mai înaltă fază atinsă la un Grand Slam în 2015. Ea a mai jucat anul acesta în sferturi la Australian Open şi a fost eliminată în turul al doilea la Roland Garros şi în primul tur laWimbledon.

Cea mai bună performanţă a jucătoarei din Constanţa rămâne finala disputată în 2014 la Roland Garros.

Simona Halep va primi un premiu de 805.000 dolari şi 780 de puncte WTA după participarea pe tabloul feminin al US Open. Românca îşi va păstra locul 2 în clasamentul WTA în ciuda acestui eşec.

Sursa: prosport.ro

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
e multumit? face misto de lume? frate a batut-o Pennetta la un scor josnic, aproape ca nici nu s-a chinuit aia sa o bata. :| si 59 de minute? cred ca e cel mai umilitor meci al Simonei. :|

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal