Author Topic: WTA Andreea Mitu: "Îmi doresc să ajung în Top 50 în 2016"  (Read 806 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
WTA Andreea Mitu: "Îmi doresc să ajung în Top 50 în 2016"
« on: 05 December 2015, 13:59:54 »

[Skilled News] Andreea Mitu: "Îmi doresc să ajung în Top 50 în 2016"[Skilled News]

Jucătoarea de 24 de ani a făcut rezumatul unui an în care a câştigat primul meci pe tabloul principal al unui turneu de Mare Şlem, a atins faza optimilor de finală şi şi-a stabilit borna 68 WTA drept cea mai bună clasare a carierei. "Este cel mai bun an al meu, chiar dacă poate am avut mai multe înfrângeri decât până acum. Dar am trecut la alt nivel. A fost o perioadă constantă de îmbunătăţire pentru mine. M-am maturizat foarte mult, am avut şi greutăţi, am jucat şi accidentată. Este greu, dar este frumos - asta facem de-o viaţă şi trebuie să ne placă", a explicat Andreea, cea care a venit special de la Paris pentru ca echipa României să fie completă la gala organizată în clubul Fratelli.
31 de victorii şi 27 de înfrângeri este bilanţul anului 2015 pentru Andreea Mitu

"Îmi doresc ca anul viitor să fiu sănătoasă ca să pot juca şi sper să ajung în Top 50 - mi-am dorit acest lucru şi pentru finalul acestui an, nu mi-a reuşit, sunt Top 100, dar vreau să continui progresul din 2015. Fiecare capitol din jocul meu poate fi îmbunătăţit, dar cred că în primul rând rămâne de lucrat fizicul", a conchis jucătoarea antrenată de Adrian Marcu.

Sursa: prosport.ro

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal