Author Topic:  Xiaomi MiPad 2 cu Windows 10 va fi disponibila de maine  (Read 993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
Xiaomi MiPad 2 cu Windows 10 va fi disponibila de maine
« on: 25 January 2016, 16:41:44 »

[Skilled News] Xiaomi MiPad 2 cu Windows 10 va fi disponibila de maine [Skilled News]

Xiaomi va incepe sa vanda tableta MiPad 2 incepand de maine la un pret foarte bun de 200 de dolari. Ne bucura faptul ca nu au cerut mai multi bani pentru varianta cu Windows, desi are 64GB.Va reamintim ca tableta are ecran de 8 inch cu rezolutie 2048 x 1536, procesor Intel Atom X5 Z8500 quad core la 2.2 GHz, 2 GB de RAM si 64GB de stocare. Are camera de 8MP pe spate, 5MP pe fata, WI-Fi, USB Type C si baterie de 6190 mAh. Este o afacere foarte buna .

Sursa: arenait.net

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline RazvanS_

• Skilled Gaming Members
  • High-Roller
  • *
  • Steam ID: RazvanS_
Re: Xiaomi MiPad 2 cu Windows 10 va fi disponibila de maine
« Reply #1 on: 25 January 2016, 17:25:33 »
uhh , ma atrage tableta are specificatii foarte bune, si un pret bun :D

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
« Reply #2 on: 25 January 2016, 19:04:10 »
Au inceput sa-mi placa brand-urile Chinezesti, chiar daca unii spun ca sunt doar niste rahat-uri. As vrea sa vad cum peste cativa ani produsele de la aceste companii sa fie printre primele locuri. Cat despre tableta pare destul de okay acele specificatii.

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #3 on: 25 January 2016, 23:11:31 »
Specificatiile acestei tablete sunt asemanatoare celorlalte care se afla deja pe piata. Insa, mi-au sarit in ochi procesorul si rezolutia ecranului. Totusi, banuiesc ca aceasta tableta va veni cu un SO de actualitate.
Per total, tableta merita toti banii.

Apropo, poza de prezentare a acestei tablete ma duce cu gandul la iPad. :)) Nu stiu de ce.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Raylisse

• Meow meow meow!
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Cats
  • Real Name: Morosan Melina Madalina
  • Steam ID: CharlesgarOB
« Reply #4 on: 26 January 2016, 11:56:47 »

Apropo, poza de prezentare a acestei tablete ma duce cu gandul la iPad. :)) Nu stiu de ce.
Daaaa, si pe mine.
Au inceput sa-mi placa brand-urile Chinezesti, chiar daca unii spun ca sunt doar niste rahat-uri. As vrea sa vad cum peste cativa ani produsele de la aceste companii sa fie printre primele locuri. Cat despre tableta pare destul de okay acele specificatii.
Hmmm, probabil va fi, dar nu prea cred, adica toti iau Iphone si Samsung pentru design, fita sau pentru ca au mai multa incredere in aceste marci.
Ps. Chinezarii man, nu ma bag.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal