Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Neymar, despre penalty-ul care a adus aminte de Cruyff: "Eu ar fi trebuit să ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Neymar, despre penalty-ul care a adus aminte de Cruyff: "Eu ar fi trebuit să ... (Read 571 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
EXTERN
Neymar, despre penalty-ul care a adus aminte de Cruyff: "Eu ar fi trebuit să ...
«
on:
15 February 2016, 13:11:25 »
[
Skilled News
] Neymar, despre penalty-ul care a adus aminte de Cruyff: "Eu ar fi trebuit să finalizez" [
Skilled News
]
Barcelona a spulberat-o pe Celta Vigo cu 6-1 în ultimul meci al rundei cu numărul 24 din La Liga. După 1-1 la pauză, elevii lui Luis Enrique au dat recital în partea a doua a meciului. Trio-ul MSN a fost din nou la înălţime: Messi (1 gol - 2 assist-uri), Suarez (3 goluri - 2 assist-uri), şi Neymar (1 gol - 1 assist).
Golul al patrulea al echipei blaugrana a fost o ”operă de artă” reușită de Messi și Suarez. Decarul argentinian a obținut un penalty și tot el și-a așezat mingea pe punctul cu var pentru a executa. În loc să șuteze, însă, a pasat în lateral pentru atacantul uruguayan, care a venit lansat și a trimis plasat pe lângă Sergio Alvarez, reușind hat-trick-ul.
Cei doi jucători ai Barcelonei au recreat astfel un gol fabulos printr-o execuţie brevetată de belgianul Rik Coppens în 1957 şi copiată de Johan Cruyff în 1982.
Şi Neymar era gata să transforme în gol pasa lui Messi. La finalul partidei brazilianul a dezvăluit că această schemă fusese gândită chiar pentru el şi că nu Suarez era cel care ar fi trebuit să înscrie.
"Ne-am antrenat şi am repetat această fază, dar pentru mine. Eu ar fi trebuit să finalizez. Oricum, Suarez a fost lângă minge şi a înscris. Suntem foarte fericiţi că suntem neînvinşi de 30 de partide şi sper să lungim această serie.", a declarat Neymar.
Sursa:
digisport.ro
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal