Author Topic: INTERN Hagi îşi pune jucătorii la zid: "Nu suntem capabili să fim campioni. ... "  (Read 817 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Hagi îşi pune jucătorii la zid: "Nu suntem capabili să fim campioni. Se întâmplă ceva la echipă şi nu ştiu ce"  [Skilled News]

Gheorghe Hagi a renunţat la lupta pentru titlu, lucru pe care l-a dezvăluit încă de etapa trecută, când Viitorul a pierdut fără drept de apel în faţa lui CSMS Iaşi.

Mulţi se aşteptatu ca discursul "Regelui" să fie ceva mai optimist după ce dezamăgirea produsă de meci a trecut, însă în conferinţa de presă premergătoare disputei din această rundă, cu Petrolul, fostul mare internaţional a explicat în detaliu de ce nu îşi vede echipa pe unul dintre lucrurile fruntaşe.

"Nu suntem capabili să fim campioni. Se întâmplă ceva de când ne-am întors din cantonament, dar nu știu ce. Acolo în față avem cea mai mică șansă. Sper să schimbăm ceva", a spus Hagi.

Patronul şi antrenorul Viitorului a admis că jucătorii săi s-au gândit prea devreme la titlu, iar această presiune e posibil să fi fost cauza eşecului. Acum, când nu vor avea un obiectiv măreţ, jucătorii ar trebui să îşi revină, speră Hagi.

"Eu încă sunt supărat pe echipă, nu mi-a trecut după ce s-a întâmplat la ultimul meci. Trebuie să ne prezentăm bine în play-off. Nu vom avea nicio presiune. Cred că am fost luați de entuziasm", a mai spus tehnicianul.

Sursa: digisport.ro
« Last Edit: 21 February 2016, 09:27:02 by [SG]B@dboy™ »

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Hagi s-a suparat pe buna dreptate.

Prin astfel de momente trece orice echipa. Aici totul tine de mentalitate, de psihic. In astfel de momente, jucatorii trebuie sa fie impulsionati. In fotbal, nu totul tine doar de conditia fizica.

Sper ca aceste probleme sa treaca. :-)

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal