Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Revine Nordul lângă Steaua? Anunţul făcut în această dimineaţă
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Revine Nordul lângă Steaua? Anunţul făcut în această dimineaţă (Read 714 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
INTERN
«
on:
06 March 2016, 11:57:57 »
[
Skilled News
] Revine Nordul lângă Steaua? Anunţul făcut în această dimineaţă [
Skilled News
]
Peluza Nord Steaua îşi va face oficială poziţia privind revenirea în tribune, la meciuri, duminică, la ora prânzului.
Aşa cum Digi Sport v-a anunţat în exclusivitate încă de ieri, sunt şanse mari ca Peluza Nord să revină pe stadion, după mai bine de un an de absenţă. La începutul lui 2015, ultraşii campioanei, independent de facţiunile din care făceau parte, au decis să boicoteze partidele roş-albaştrilor, considerând că Steaua lui Becali - rămasă fără nume şi emblemă - nu îi reprezintă.
Acum, sesizând că disputa dintre patron şi Armată este departe de a se încheia, dar mai important, considerând că generalii fac tot posibilul să nu se ajungă la un numitor comun, fanii sunt aproape să îşi reconsidere poziţia. Ei cred că doar prin prezenţa în arenă pot schimba lucrurile în direcţia dorită şi sunt şanse mari să fie prezenţi diseară în Ştefan cel Mare.
De altfel, clubul a cerut deja 600 de bilete pentru Derby de România, iar discuţia avută de liderii de la Nord cu Reghecampf şi Mihai Stoica pare să fi fost decisivă. Totuşi, fanii au întârziat să îşi exprime poziţia în mod oficial, semn că în rândul lor nu toţi văd cu ochi buni revenirea lângă echipă.
"Din păcate nu putem răspunde sutelor de mesaje private primite. Vom reveni cu poziţia noastră în jurul orei 12:30", se specifică într-o postare dată de Peluza Nord în această dimineaţă pe pagina oficială de Facebook.
Dacă Nordul e aproape să revină la meciuri, în schimb, ultraşii de la Sud îşi menţin punctul de vedere iniţial. Ei şi-au susţinut echipa în derby-ul de sâmbătă, de la rugby.
"Sperăm ca duminică să avem fanii lângă noi. Am avut o discuţie, vom vedea ce se va întâmpla. Dacă ar veni, ne-am bucura foarte mult. Contează foarte mult pentru noi” - Laurenţiu Reghecampf
Dinamo – Steaua se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.
Sursa:
digisport.ro
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal