Author Topic: INTERN Prima victorie a Concordiei după aproape 5 luni! "S-a terminat ghinionul"  (Read 841 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Prima victorie a Concordiei după aproape 5 luni! "S-a terminat ghinionul"  [Skilled News]

Seria de 13 meciuri oficiale fără înfrângere a lui Dinamo s-a încheiat joi seară, la Chiajna, acolo unde echipa lui Mircea Rednic a pierdut cu 0-3. De partea cealaltă, Concordia nu mai câștigase de pe 23 octombrie un joc oficial.

În poarta ilfovenilor a stat Cristian Bălgrădean, tocmai un jucător care a petrecut 3 sezoane și jumătate la Dinamo (2011-2014). A fost prima victorie a Concordiei de la venirea sa, dar succesul clar nu îl face să se gândească deja la finală.

Pe 23 octombrie câștigase Concordia Chiajna ultima dată un meci oficial, 1-0 pe terenul lui CSMS Iași. De atunci, a adunat 8 înfrângeri și 5 egaluri în toate competițiile, iar Bălgrădean (28 de ani pe 21 martie) speră ca succesul de joi să aducă un plus de încredere de care ilfovenii să profite și să adune puncte și în play-out.

"Am luat o opțiune mare pentru calificare, dar mai e un retur de jucat. Ăsta e fotbalul, de la săptămână la săptămână încerci să te revanșezi. Probabil s-a terminat ghinionul, fiindcă am suferit destul. Sperăm să continuăm pe aceeași linie, pentru că în campionat avem nevoie de puncte ca de aer. Eu sunt aici de numai 3 meciuri, dar se poate spune că a fost și un blocaj, fiindcă îți pierzi încrederea, după atâtea meciuri fără victorie. Sperăm să ne dea încrederea de care avem nevoie și să obținem o victorie și în etapa următoare", a declarat Cristian Bălgrădean, la finalul meciului Concordia Chiajna - Dinamo 3-0.

"E o victorie frumoasă, în fața fostei mele echipe. Suporterii dinamoviști au fost la fel de frumoși ca întotdeauna. Poate ei m-au tachinat pe mine, eu pe ei nu. Dacă ar fi să aleg între retrogradare și trofeu, eu aș alege să rămânem în prima ligă și să nu luăm trofeul, dar suntem în cursă pentru ambele obiective", a mai spus portarul Concordiei.

Sursa: digisport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Wow, o victorie categorica! Cred ca aceasta victorie e bazata in mare parte pe noroc.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
#md . Am zis ca ii bate Chiajna , vorbeam cu baietii pe la liceu si radeau . Au pus pe dinam0 si au luat-o rau .

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal