Author Topic:  Call of Duty 2016 ar putea fi primul titlu din serie a cărui acțiune va avea ...  (Read 738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy

[Skilled News]  Call of Duty 2016 ar putea fi primul titlu din serie a cărui acțiune va avea loc în viitorul îndepărtat[Skilled News]

După ce am aflat că Battlefield 5 ar putea prezenta acțiunea primului Război Mondial, se pare că și Call of Duty 2016 s-ar putea îndrepta într-o direcție cel puțin la fel de inedită.
Insider-ul industriei gaming, Shinobi, a dezvăluit că viitorul titlu al celei mai celebre serii FPS va avea loc în viitorul îndepărtat, cu o mare parte a campaniei, sau chiar în totalitate, urmând să aibă loc în spațiu, printr-o tematică SF. Call of Duty Ghosts, Advanced Warfare și Black Ops III s-au desfășurat în viitorul apropiat, dar viitorul joc va duce jucătorii la multe decenii, sau poate chiar secole, distanță în viitor.
Infinity Ward dezvoltă jocul COD din acest an, iar studioul are experiență doar cu perioada contemporană (Modern Warfare) și a celui de-al doilea Război Mondial.

Sursa: computergames.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
Hmm... Mi se pare o idee buna! :)

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Nu prefer scenariile SF si cred ca unui joc ca, CoD, nu i-ar sta bine in SF. Eu stiu, poate va iesi bine toata chestia asta... :)

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal