Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Messi sau Maradona, cine e mai mare? Pele a tranșat rapid disputa
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Messi sau Maradona, cine e mai mare? Pele a tranșat rapid disputa (Read 1304 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
EXTERN
«
on:
22 April 2016, 22:41:24 »
[
Skilled News
] Messi sau Maradona, cine e mai mare? Pele a tranșat rapid disputa [
Skilled News
]
Cel considerat cel mai mare fotbalist din toate timpurile, brazilianul Pele, a rezolvat într-o frază disputa ”Messi sau Maradona?” dintre iubitorii fotbalului din toată lumea. Deși e rival cu D10S, care nu a scăpat niciun prilej să-l înțepe de-a lungul timpului, Pele a tranșat concurența dintre cei doi foarte rapid.
”Messi e mic copil, de-aia nu vorbim prea mult despre comparația Messi-Maradona-Pele. Pentru mine Maradona a fost la un nivel mai înalt decât Messi”, a spus ”O Rei”.
Triplul campion mondial cu Brazilia nu e la prima declarație de acest gen. În urmă cu două săptămâni, într-un interviu pentru Daily Telegraph, Pele susținea că în trecut erau mult mai mulți fotbaliști de valoare decât în prezent.
”Îmi amintesc de Bobby Charlton, Bobby Moore, ca să nu mai spun și de Gordon Banks. Ei au fost cu adevărat jucători uriași. Și asta era doar în Anglia! În toată lumea existau atunci fotbaliști mari: germani, olandezi și, bineînțeles, brazilieni. Astăzi există doar trei mari fotbaliști în lume: Messi, Cristiano Ronaldo și poate Neymar. Poate... Pe vremea mea erau atât de mulți”, a spus Pele.
Sursa:
digisport.ro
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal