Author Topic: INTERN Explicaţia pentru căderea lui Chiricheş, pentru un transfer la AC Milan  (Read 865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Vlad Chiricheş a fost unul dintre fotbaliştii luaţi în colimator de patronul Gigi Becali după meciul de la Amsterdam, în care fundaşul a comis o eroare de marcaj la faza primului gol al olandezilor. Imediat, şeful din Ghencea a spus că fotbalistul poate rata un transfer de 12 milioane de euro din cauza acelei greşeli, însă impresarul Victor Becali a lămurit situaţia.

Agentul a confirmat că singura ofertă venită pe adresa lui Chiricheş în această iarnă a fost de la AC Milan, însă cele 7 milioane de euro oferite de italieni nu l-au mulţumit pe Gigi Becali. Impresarul jucătorului admite cu jumătate de gură că ratarea transferului la "diavolul" milanez poate avea repercusiuni asupra psihicului jucătorului.

"Au fost doar speculaţii legate de faptul că am fost cu Gigi în Dubai, că am fi vorbit cu Olăroiu, nişte prostii. La Dubai te poţi întâlni cu toată lumea, se putea să discutăm la fel de bine cu PSG. Nu se poate transfera nicăieri acum, din punct de vedere al regulamentelor. Chiricheş a avut oferta de 7 milioane de euro de la Milan, să semneze acum şi să meargă acolo din vară. Gigi Becali nu a vrut suma asta, a cerut 10 milioane de euro. Chiricheş este un băiat cu capul pe umeri, dar, la vârsta lui, te pot afecta toate aceste speculaţii şi ratarea transferului la Milan", a spus Victor Becali.

Sursa: www.prosport.ro

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Hai ma sa ne lase in pace ...

Nu a gresit el la acel gol ...

Prostanacu' de Tatarusanu' a gresit .

Asta e daca Jiji zice ca X E ca el x__X'

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Sa nu credeti ce spune Becali....A gresit si el odata la un gol(sa presupunem) si gata a cazut transferul...
Fiti seriosi!Chiriches e un jucator bun dar dupa parerea mea,cu toate ca am zis ca Becali minte el nu este pregatit sa joace la Milan,inca.Mai are timp,este tanar mai poate ajunge la echipe mari!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal