Author Topic:  Samsung Galaxy S4 rezistent la apa. Un astfel de model ar urma sa apara in curan  (Read 987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News] Samsung Galaxy S4 rezistent la apa. Un astfel de model ar urma sa apara in curand[Skilled News]

Aceasta dotare ar putea face fanii Android sa isi doreasca si mai mult noul smartphone de la Samsung.

Samsung Galaxy S4 ar urma sa vina intr-o versiune rezistenta la apa, peste doar cateva saptamani.

In timpul unei conferinte de presa organizate in Dubai, presedintele Samsung Gulf, Young Soo Kim, a declarat acest lucru. S-a intamplat chiar in partea a doua a evenimentului, dupa ce unul dintre jurnalisti l-a intrebat ce planuri are Samsung in domeniul gadgeturilor rezistente la apa.

Telefonul de la Samsung va fi rezistent la apa, dar si la praf, scrie techviewme.

Multe dintre companiile mari de telefonie au ales sa se dezvolte in aceasta directie, iar Sony Xperia Z este doar unul dintre smartphone-urile performante care ofera asa ceva

Sursa: Yoda.ro | Oferit de xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
LoL ` ce taree :X

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Puteti sa vorbiti la telefon in timp ce faceti scufundari. =)) ... asta daca puteti vorbi sub apa.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Puteti sa vorbiti la telefon in timp ce faceti scufundari. =)) ... asta daca puteti vorbi sub apa.
Sa nu crezi ca inoti si vorbesti.E rezistent la apa un anumit timp la o adancime anume,cel putin asa cred eu.
PS:Marfa! :grin:

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline NiTrogeN__

• Senior
  • *
WoW . Eu am un Samsung Galaxy S4 , dar imi doresc mai mult versiunea rezistenta la apa :X
« Last Edit: 27 April 2013, 12:54:52 by RUN4JOKER »

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal