Author Topic: INTERN Gestul SENZATIONAL al lui Rusescu si Popa cand au fost trimisi in vacanta !  (Read 1565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Rusescu si Adi Popa nu vor sa fie menajati in finalul campionatului. Au de gand sa ramana in lot si pentru jocurile cu Viitorul, Severin si Brasov!

Reghe a anuntat lista jucatorilor care pot sa-si faca deja planuri de distractie pentru vara asta!

"Tatarusanu, Szukala, Chiriches, care oricum e accidentat, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici, Chipciu, si el accidentat, si Tanase sunt invoiti. Adi Popa si Raul Rusescu vor sa joace in continuare, sa vedem, poate vor fi si ei in vacanta de saptamana viitoare. Popica mi-a spus ca nu a facut o pregatirea prea buna anul trecut si ar vrea sa ramana. Raul la fel, vrea sa joace. A fost dorinta lor. Probabil Raul vrea sa si marcheze goluri cat mai multe pana la finalul campionatului", a spus Reghe la Digisport.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Fotbalisti ` adevarati !

Offline BiGdOg

• I'm a
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Nothing about me, what about you?
Imi place ff mult de Rusescu,chiar are stofa de fotbalist,nu ca p***a aia de Tanase

Offline oNLySky__.

• fainoșag
  • Spam Machine
  • *
  • FS nr şi el ♥
Imi place ff mult de Rusescu,chiar are stofa de fotbalist,nu ca p***a aia de Tanase
Tanase la putearea 10.000 = Budescu(Astra)

Adi Popa ar trebui sa mai ramana in lot in acest campionat deoarece anul trecut la Chiajna nu prea facea pregatire cum face acum la Steaua.
Dupa parerea mea,Rusescu, ar trebui dat de mult la alta echipa lasandu-l pe Alibec in locul lui deoarece eu nu-l vad pe Rusescu prea curand in strainatate,este prea lenes,sta sa primeasca mingea si sa suteje.Stelei ii trebuie ceva gen Jeremi Bokila(Petrolul).

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru

Da adevarat . Tanase e o scarba !

Tanase la putearea 10.000 = Budescu(Astra)

Adi Popa ar trebui sa mai ramana in lot in acest campionat deoarece anul trecut la Chiajna nu prea facea pregatire cum face acum la Steaua.
Dupa parerea mea,Rusescu, ar trebui dat de mult la alta echipa lasandu-l pe Alibec in locul lui deoarece eu nu-l vad pe Rusescu prea curand in strainatate,este prea lenes,sta sa primeasca mingea si sa suteje.Stelei ii trebuie ceva gen Jeremi Bokila(Petrolul).

Rusescu nu joaca bine ?

Hai ma ...

El e golgheterul campionatului si al Stelei daca nu era mai ziceam dar asa .....

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nu trebuia criticat nici Tanase.A avut si el o perioada mai putin buna.Dar in ultimul timp si-a revenit cat de cat!Are el calitati dar nu prea a reusit sa demonstreze in acest sezon!

PS:Da,fotbalisti adevarati!Mai vor sa joace,un gest absolut laudabil.Nu multi fac la fel!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani