Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hmm..un nou drifter...Super Bun Gj. 5/5
Daca tu l-ai facut ` Felicitari ...
Pot sa va injur? Pe bune..Daca voi va 'credeti' drifteri, uitativa la asta, nu la voi, omg 'Daca tu l-ai facut'...Ba, eu unu nu suport drift-ul, nu imi place. , DAAAR, pe vremea cand eram prieten cu Secret., m-ai ma uitam la niste videouri cu drift, si da, asta este drift adevarat, nu ce faceti voi, aia nu se numeste drift, ci nobice.Asta face drift de 1 / 2 ani cred, iar voi 'DRIFTER NOU?'Oh my gosh, сука's.Bravo NcS, frumos. =D ( Sper ca esti m-ai bun acuma. )- Scuzati ca m-a bag peste voi, 'drifterilor.' k,thx,bye.
Uite ca iar dau peste un copil cu care sa ma cert.Ba baiatule,eu sunt in comunitate din Octombrie,stiu ca tu esti dinaintea mea,asa,nu stiu sigur daca NcS a mai fost in comunitate sau e nou,eu m-am referit ca este un drifter nou in comunitate adica ca e un necunoscut care a venit in SG si face drift...da tu daca nu pui mintea la contributie e greu neica`...
GATA FRATE PREA MULTACEARTA Marian aci iti dau dreptate despre unii,vai vai cel mai bun si nici macar nu stie sa dea un simplu steer (pe care nici eu nu-l dau ca e greu ).Pan` la urma astia-s drifterii adevarati,nu noi novicii cu 20-30 fps