Author Topic: INTERN Steaua, misiune INFERNALA! Cea mai grea grupa  (Read 696 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
INTERN Steaua, misiune INFERNALA! Cea mai grea grupa
« on: 28 August 2013, 09:40:28 »

Steaua, misiune INFERNALA! Cea mai grea grupa: Barcelona, Juventus, Manchester City! Vezi cum poate arata cea mai USOARA varianta pentru Steaua:

Steaua a inceput perfect meciul de la Varsovia iar calificarea in grupele Ligii a fost realizata pentru a 7-a oara in istoria clubului! Astfel, stelistii au emotii acum pentru tragerea la sorti ce va avea loc joi la Monaco.

Steaua va fi 100% in cea de-a 4-a urna valorica - echipa cu cel mai slab coeficient deja calificata in faza grupelor este Anderlecht (44.880). Steaua are un coeficient de doar 35.604 si mai sunt doar 2 locuri disponibile in urna a 3-a. Cum pe 'drumul campioanelor' avem meciuri duble ca PSV - Milan si Arsenal - Fener, toate echipe cu coeficient mai bun decat Steaua, e sigur ca ros-albastrii vor fi in ultima urna daca vor ajunge in grupe in ciuda unor surprize precum Real Sociedad sau Sahtior Karagandy.

In aceasta seara s-au mai calificat Arsenal (113.592), Basel (59.785), Austria Viena (16.575) si Schalke (84.922). Astfel, Atletico a picat in urna a 2-a, Ajax si Dortmund au picat in urna a 3-a iar Anderlecht a picat in urna a 4-a. Man City va pica aproape sigur in urna a 3-a, Napoli va pica si ea in urna a 4-a (din cauza Milanului si a lui Zenit, cel mai probabil, singurele care mai pot afectat pozitia in urne). Singura sansa a celor de la City de a ramane in urna a 2-a ar fi fost ca atat Milan, cat si Zenit sa fie trimise in Europa League. Acest lucru este insa practic imposibil dupa 4-1 pentru Zenit in Portugalia cu Pacos Ferreira.

Iata astfel cele mai grele variante pentru Steaua: Bayern, Juventus/PSG, Man City sau Barcelona, Juventus/PSG, Borussia Dortmund/Man City

Iata cea mai usoara varianta de grupa pentru Steaua: Benfica, Schalke, Basel sau FC Porto, Marseille, Olympiakos/Ajax

Sursa:sport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Re: Steaua, misiune INFERNALA! Cea mai grea grupa
« Reply #1 on: 28 August 2013, 09:54:50 »
NU-MI PASAA !

Ne batem de la egal la egal . =).

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #2 on: 28 August 2013, 11:19:58 »
nu cred ca o sa cada cu aia :)) As zice mai bine  : Real Madrid , Barcelona , Bayern , Steaua =)) oricum ' sper ca steaua realizeaza ca a intrat mai mult pentru cei 20mil e nuu ? :)) Nu prea cred eu ca o sa faca fata gigantilor din Europa . Sa ne rugam sa terminam grupa macar pe locu 3 :)) sa merge in EL =))

Offline [SG]MonsteR.

• :troll:
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Don't worry, be happy.
« Reply #3 on: 28 August 2013, 12:10:19 »
Am trecut noi cum am trecut de Legia, dar de astia chiar nu scapam ! :))

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
« Reply #4 on: 28 August 2013, 12:50:45 »
Eu as zice sa cada cu echipe tari,sa fie full stadionu :))
Defapt oricum este :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal