Author Topic:  GZS v1.03  (Read 5009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
GZS v1.03
« on: 11 March 2011, 22:34:14 »
GZS 1.03 (11 martie 2011)

* REMOVE: S-a scos /cargal + /bikegal (cu tot cu vehicule) => s-au scos vreo 50-100 vehicule si 13 modele de vehicule, deci, ma astept la mai putin lag.
 * REMOVE: S-a scos faza cu: Atunci cand erai intr-un vehicul si dadeai sageata stanga/dreapta si era noapte farurile semnalizau stanga/dreapta, sau cand apasai 2 se aprindeau/stingeau. S-a scos pentru ca facea lag si nu era folosit.
 * REMOVE: S-a scos cand intra cineva faza cu "[Country: tara]" din textdraw pentru ca aparea mereu "[Country: Unknown]".
 * REMOVE: 'Speedometer' si 'auto-repair' nu se vor mai salva in cont.
 * REMOVE: S-a scos timerul care dadea armura unui player aleatoriu din 30 in 30 minute (sau din 15 in 15 minute).
 * CHANGE: S-a colorat mesajul de la /ad + nu vei mai putea scrie un mesaj mai lung de 34 caractere.
 * CHANGE: In DM vei putea folosi si /report.
 * CHANGE: Reaction test si math test vor fi de acum intr-un singur timer si vor aparea pe rand, 2 timerele faceau putin lag, asa ca am lasat doar unul cu amandoua testele.
 * CHANGE: Cand un player se da Alt-tab nu va mai arata deasupra capului "Alt-tabbed for '..' seconds!" pentru ca era buguit, ci doar "This player is Alt-tabbed!".
 * BUG-FIX: Un nou bug legat de "/login" s-a rezolvat, daca scriai o parola gresita si userul avea intrebare pentru cine gresea parola, zicea sa scrii raspunsul, si daca nu scriai nimic te loga.
 * BUG-FIX: Din cauza timerului care dadea armura, cand nu erau playeri nu mai mergea nimic pe server, nu mai apareau textdrawurile, nu mai mergeau comenzile, etc.
 * ADDED: S-au adaugat mapele /epk(1-2) ( thanks to [SRT]Ruben ), /driftcircle37, /waterstunt, /boatjump, /boatstuntpark, /deathjump2, /deathrun, /hugejump3, /multijump, /quarryjump2 si /rc5.
 * ADDED: S-a schimbat numele de la /monstercrash in /monstercrash1 (sau /mc1) si s-a adaugat /monstercrash2 (sau /mc2)
 * ADDED: S-a adaugat /hidemeonradar, doar pentru admini nivel 2 si vipi nivel 3.
 * ADDED: S-a adaugat /pizzaman, iti da holdul /pizza, skinul omului care livreaza pizza si iti da si o motoreta "pizza boy".
 * ADDED: S-a adaugat teleportul /range, mai multe detalii in joc.
 * ADDED: La spawn s-a pus sa-ti dea armura serverul.
 * ADDED: /autorepair si /speedometer se va salva in cont.
 * ADDED: S-au adaugat mapele de DM /nippon si /giza.
 * ADDED: S-a adaugat minigame-ul /maze.
 * ADDED: S-a adaugat minigame-ul /gangwar, are 4 echipe: GrooveStreet, Ballas, Vagos, Cops.
 * ADDED: S-a adaugat comanda /112, iti da aleatoriu: /policels, /policelv, /policesf, /ambulance, /firetruck, /firetrucka.
 * ADDED: S-a adaugat /radio cu 10 radio-uri:

Code: [Select]
1 - Radio ZU
2 - Kiss FM
3 - Vibe FM
4 - Pro FM
5 - Pro FM Rock
6 - Radio 21
7 - Radio Guerrila
8 - Heavy Metal
9 - Europa FM
10 - Music FM

Offline NiTrOUS

• Full Member
  • *
Re: GZS v1.03
« Reply #1 on: 12 March 2011, 08:56:33 »
Foarte Tare,bv stuntman ;)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #2 on: 12 March 2011, 10:19:24 »
Multumesc, pentru urmatorul update (v1.04) am de gand sa fac un "Zombie Invasion" (/zombie), dar nu stiu daca o sa-mi iasa. Daca o sa iasa o sa fie foarte tare.

Offline NiTrOUS

• Full Member
  • *
« Reply #3 on: 12 March 2011, 11:14:34 »
Multumesc, pentru urmatorul update (v1.04) am de gand sa fac un "Zombie Invasion" (/zombie), dar nu stiu daca o sa-mi iasa. Daca o sa iasa o sa fie foarte tare.

Pai sper sa-ti iese,ca chiar o sa fie tare :)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
« Reply #4 on: 26 March 2011, 15:39:02 »
Ruben

Pai sper sa-ti iese,ca chiar o sa fie tare :)
A iesit.
[close]

GZS v1.04 a fost lansat: http://forum.skilledg.com/index.php?topic=170.0

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal