Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
1. Nu stiu sa-ti zic , dar in mare cam 50 - 80. 2. Cu acelasi program fac si eu 3. Ba da , poti trece prin obiecte ( fuck , n-am gasit altele , deaia am si facut rampa aia pe care sta acel s13. In fine Daca nu ai inteles si chiar observ ca nu ai inteles , puteam adauga la acea mapa o gramada de elemente noi si o gramada de elemente decorative ( o sa fac si o mapa gen cu foarte multe obiecte decorative si restul ) insa faceam rau pentru drifteri. Daca faceam sa se simta lag-ul .. :-s , dupa pe mine ma injura nu? In plus , cum am mentionat , am incercat cat de mult posibil sa pastrez originalul . Pe ASW , a fost un '' destept '' ala sau aia care a facut mapa acolo , pentru ca la al trei-lea viraj acolo , daca vreau un steerlock pe langa peretele acelei case , nu pot ca dau in palmieri , sau daca vreau un extreme pe marginea drumului , la fel , lovesc cu spatele masinii de palmieri , care nu sunt nici de folos , stau inutil acolo.. In fine Pam pam , EDIT#1 : Dupa ce ca e lag pe ASW , voiati sa umplu mapa aia ? Sa aveti 1,2 FPS ? Nu mi-era greu deloc ^^ , eu as fi avut 40-50 , dar altii ... 12 maxim
Am 3 intrebari 1) Cate obiecte are mapa aceasta ?2) Cu ce program faci mapele pt ca eu folosesc Map Construction3) Nu cumva poti trece prin obicetele alea de la a 3-a curba ???Nu e cine stie ce, mai mult e stock parerea mea, si sa pui un garaj si niste obiecte de servis. Revin cu edit /